Předprodej konzole Atari začne 30. května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předprodej konzole Atari začne 30. května

Předprodej konzole Atari začne 30. května

David Plecháček

David Plecháček

2. 5. 2018 15:35 3
Reklama

Ataribox nás provází od tajuplného oznámení na loňské E3, kterého si téměř nikdo nevšiml. Ne snad, že by bylo zahaleno v náznacích a útržkách, jen prostě nikdo nepřikládal Atari velkou váhu. Jakmile se ale rozvířila diskuze, zařízení, které se nově jmenuje VCS, vzbuzovalo naději. Pokud legendě herního průmyslu věříte, budete svou důvěru moci vyjádřit předobjednávkou.

Atari nově oznamuje, že předobjednávky svého zařízení Atari VCS spustí ještě tento měsíc, konkrétně 30. května. Přitom samotná konzole se začne prodávat až příští rok na jaře. Předobjednávky jsou exkluzivní pro web Indiegogo, přičemž odměnou vám bude limitovaná sběratelské edice, jejíž hlavní devizou je především dřevěné retro stylizované čelo. To tak zjevně nebude standardem, jak se čekalo. K dispozici bude i edice Atari VCS Onyx, provedení v lesklé černé barvě. Cena Onyxu dosahuje bez jednoho dvou set dolarů.

„Pokračujeme s naším projektem na Atari VCS a nemůžeme se dočkat, až spustíme předprodej. Zároveň se nemůžeme dočkat, až se s našimi fanoušky podělíme o další updaty a až nakonec rozešleme první zásilky, říká Michael Arzt, provozní ředitel Atari. Zároveň v prohlášení dodal, že firma uzavírá strategická partnerství, která umožní Atari VCS dostát svému legendárnímu jménu a kvalitám a úspěchům svých předchůdců.

Atari VCS se sice inspiruje retro konzolemi, ale jedná se o zbrusu nové zařízení, skrze nějž půjde hrát hry, sledovat dílčí média anebo streamovat obsah do vaší televize. Základem bude Atari Vault, kolekce sta her včetně legend typu Asteroids, Centipede a dalších, ale také moderní tituly, které budou představeny později. Seznam všech produktů s podporou prý každým dnem roste, přičemž nabídka se bude rozšiřovat i po vydání.

Co se technických parametrů týče, VCS nabídne podporu 4K rozlišení, HDR a 60 FPS. Samozřejmostí je interní úložiště, které lze externě rozšířit, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 a USB 3.0. Máte zájem, nebo vás nové Atari nechává chladné?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama