Pracuje se na filmu a seriálu ze světa World of Darkness
i Zdroj: Paradox Interactive
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Novinka Pracuje se na filmu a seriálu ze světa World of Darkness

Pracuje se na filmu a seriálu ze světa World of Darkness

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 4. 2021 10:42 1

Paradox Interactive podepsal smlouvu s produkční společností Hivemind, která má na svědomí seriálovou adaptaci Zaklínače. Spolupráce se týká projektů na motivy značky World of Darkness.

Reklama

  • Na projektech pracuje produkční společnost zodpovědná za seriálového Zaklínače
  • Více informací bychom se měli dozvědět během následujícího roku

World of Darkness pojednává o nadpřirozených bytostech žijících na okraji společnosti, typicky jde o upíry, vlkodlaky, přízraky a jim podobné kreatury. Značka vznikla v roce 1990 ve White Wolf Publishing, načež posloužila jako základ pro několik her, třeba pro Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

White Wolf se v roce 2006 stal součásti CCP Games, studia zodpovědného za EVE Online. To mělo se značkou velké plány, svět chtělo přetavit do velkolepého MMO. Projekt byl ale nakonec zrušen, načež se White Wolf zařadil pod Paradox Interactive. Pod jeho křídly se nyní pracuje na Bloodlines 2.

Vraťme se ale do světa filmů a seriálů. Na několika projektech bude pracovat scénáristka Christine Boylan (Castle, Constantine, Cloak and Dagger, Punisher) a showrunner Eric Heisserer (Shadow and Bone). „Eric a Christine patří mezi nejpozoruhodnější tvůrce dnešní doby,“ prohlásil prezident společnosti Hivemind – Jason Brown. „Zároveň jde o hráče, kteří trávili čas ve WoD od samého začátku. Jde o vzácnou příležitost, když dojde k takto hlubokému spojení mezi vypravěčem a samotným příběhem,“ řekl s tím, že právě tato chemie často stojí za těmi nejoblíbenějšími snímky.

Zatím není úplně jasné, co konkrétně z produkce Hivemind vznikne. Svět World of Darkness je však pro seriálovou adaptaci bezpochyby velmi vděčným materiálem. O projektech bychom se měli více dozvědět během následujícího roku, nezbývá než doufat, že tou dobou již bude na světě Bloodlines 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama