Novinka Pozvánka do kina: Tiché místo: Část II

Pozvánka do kina: Tiché místo: Část II

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 6. 2021 12:00 1

Abbottovi navzdory všem nástrahám přežili invazi mimozemšťanů, kteří vynikají vysokou vnímavostí vůči všem zvukovým podnětům. Rodina se po roce rozhodla, že přišel čas opustit farmu a zkusit najít další přeživší. Je to ale dobrý nápad?

Reklama

Pokračování oceňovaného hororu z roku 2018 se opět vrací k americké rodince, která přežila hlavně díky tomu, že si s neslyšící dcerou Regan (Millicent Simmonds) osvojila komunikaci ve znakové řeči. Evelyn (Emily Blunt) však potvory připravily o manžela, s Regan, jejím bratrem Marcusem (Noah Jupe) a s novorozencem v ruce opouštějí farmu s cílem najít nové útočiště.

Na cestě však velmi rychle poznají, že mimozemské bestie nejsou jediným nebezpečím, jaké jim ve zpustošeném světě hrozí. Na cestě potkávají nevyzpytatelného Emmeta (Cillian Murphy), který nemá ve zvyku věřit cizím lidem, přičemž si zároveň ani nemyslí, že by si kdokoliv z přeživších zasloužil zachránit.

Zatímco se první díl odehrával na malém prostoru rodinné farmy, pokračování nabídne mnohem otevřenější příběh, v němž nebude nouze o vypjaté momenty. Postapokalyptický horor od režiséra Johna Krasinskiho si odbude svou premiéru již zítra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama