Pozor na ozbrojené tučňáky. Ubisoft představil bláznivý spin-off k Rainbow Six
i Zdroj: Ubisoft / Netflix
Mobilní hraní Novinka Pozor na ozbrojené tučňáky. Ubisoft představil bláznivý spin-off k Rainbow Six

Pozor na ozbrojené tučňáky. Ubisoft představil bláznivý spin-off k Rainbow Six

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 2. 2024 12:00

Rainbow Six: Smol se opírá o hlavní prvky série Rainbow Six, jako je zničitelné prostředí a široký výběr z operátorů. V dalších ohledech se však výrazně odlišuje.

Reklama

  • Ubisoft představil Rainbow Six: Smol 
  • Mobilní spin-off je připraven pro předplatitele Netflixu

Ubisoft rozšiřuje portfolio mobilních her skrze praštěný spin-off k Rainbow Six. Novinka nese název Rainbow Six: Smol a již nyní je dostupná na platformách iOS a Android, ovšem pouze pro předplatitele Netflixu.

Asasínům se ve VR příliš nedaří. Ubisoft přehodnotil investice do virtuální reality
i Zdroj: Ubisoft

Asasínům se ve VR příliš nedaří. Ubisoft přehodnotil investice do virtuální reality

Šéf Ubisoftu přiznal, že se od Assassin’s Creed Nexus VR čekalo víc. Do virtuální reality chce více investovat teprve tehdy,…

9. 2. 2024 12:00

„Viděli jsme příležitost, jak trochu rozšířit publikum, a to skrze přístupnější pojetí světa Rainbow Six,” vysvětlil kreativní ředitel Renaud Forestié pro magazín The Verge. Hra se podle něj opírá o hlavní prvky série, jde například o zničitelné prostředí či široký výběr z operátorů. K tomu autoři přimíchali top-down kameru a barevný výtvarný styl.

Novinku připravoval malý tým o deseti lidech. Hned od začátku se počítalo s uvedením na Netflixu, vývojáři tedy nemuseli přemýšlet nad monetizací. „Díky tomu jsme nemuseli vynakládat energii na mikrotransakce a reklamy, takže jsme se mohli soustředit na herní zážitek,” dodal Forestié.

Každý z operátorů má vlastní zbraň, pasivní bonusy a unikátní dovednosti. Nepřátelské jednotky se dají rozčlenit do deseti různých frakcí, na bojišti se potkáte s lidmi, ale také s draky a démony. Hra nabízí celkem pět herních režimů. V přiloženém traileru se můžete sami přesvědčit, jak to celé vypadá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama