Poťouchlé High on Life slaví úspěch na Steamu i na Xboxu. Poráží dokonce i Roblox
i Zdroj: Squanch Games / press kit
High on Life Novinka Poťouchlé High on Life slaví úspěch na Steamu i na Xboxu. Poráží dokonce i Roblox

Poťouchlé High on Life slaví úspěch na Steamu i na Xboxu. Poráží dokonce i Roblox

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 12. 2022 11:00

Komediální sci-fi střílečka High on Life vyšla teprve 13. prosince, od té doby však trenduje nejen na Xboxu, kde je zdarma v rámci členství Game Pass, ale také na platformě Steam.

Reklama

  • High on Life slaví úspěch na PC i na Xboxu
  • V rámci Game Passu jde o čtvrtou nejhranější hru posledních dní
  • Na Steamu je to zase 6. nejprodávanější titul

High on Life silně polarizuje veřejnost. Zatímco kritici sahají spíše po průměrnějších známkách (61 až 67 na Metacritic), hráči volí klidně hodnocení 8 z 10. Za úspěchem stojí podle všeho komediální rozsah a výborný dabing mluvících zbraní, o který se postaral tvůrce Ricka a Mortyho Justin Roiland.

V prvním týdnu od vydání hra jednoznačně drancuje platformu Xbox. Dobře to ilustruje tweet od @BenjiSales, dle kterého je High on Life čtvrtým aktuálně nejhranějším titulem na konzoli od Microsoftu – hned za Call of Duty: Modern Warfare II, Fortnite a GTA V. To mimo jiné znamená, že za sebou nenáročná střílečka zanechala i Apex Legends nebo Roblox.

A poměrně solidní úspěch slaví roztodivná stylizovaná střílečka i na PC. V globálu jde aktuálně o 6. nejprodávanější hru na Steamu, přičemž se do seznamu řadí i Steam Deck (což není hra) a bezplatné tituly, jako je Counter-Strike: GO nebo Dota 2.

Tou nejlepší vizitkou pro High on Life je ale nejspíš to, že hráči na PC nemají problém zaplatit plnou cenu 49,99 dolarů, tedy asi 1 200 Kč, přestože je hra na Xbox Game Passu zadarmo. Na PlayStation bohužel zatím Hign on Life nemíří.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama