Bláznivá střílečka s dabérem Ricka a Mortyho High on Life vychází právě dnes,  jak dopadla v recenzích?
i Zdroj: Squanch Games
Novinka Bláznivá střílečka s dabérem Ricka a Mortyho High on Life vychází právě dnes, jak dopadla v recenzích?

Bláznivá střílečka s dabérem Ricka a Mortyho High on Life vychází právě dnes, jak dopadla v recenzích?

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 12. 2022 09:59

Právě dnes se dočkáváme vydání prazvláštní střílečky High on Life. Tento titul od studia Squanch Games hráče zaujal hned při odhalení, a to například tím, že v něm hrajeme s mluvícími zbraněmi – jednu z nich pak namlouvá Justin Roiland, hlas Ricka a Mortyho, který je také zakladatelem vývojářského studia. Když vezmeme v potaz tuto kombinaci, je jasné, že půjde o naprostou šílenost.

Reklama

  • Dnes vychází High on Life od studia Squanch Games
  • Hra láká na bláznivé zasazení, mluvící zbraně společně s dabingem nejen Justina Roilanda
  • Recenze jsou zatím průměrné

To koneckonců potvrzuje i launch trailer, který ukazuje nejen souboje, ale také celou řadu dabérů, kteří se na hře podílí a kteří by také měli být jedněmi z velkých taháků hry. Ve spojení s bláznivou hratelností, mimozemšťany a celou řadou prostředí by mohlo jít o velice zajímavý titul.

Recenze jsou ale zatím spíše průměrné. Na OpenCritic si hra odnesla hodnocení 73 bodů, na MetaCritic 76 bodů. Většina webů se ale drží právě okolo této hranice, Eurogamer a web But Why Tho? jako jediní sáhli po nízkých známkách, respektive Eurogamer doporučuje se hraní úplně vyhnout. 

Zatímco Eurogamer tvrdí, že jde o kombinaci toho nejhoršího z akčních skákaček a Ricka a Mortyho, But Why Tho? tvrdí, že neustálé povídání Justina Roilanda je po několika hodinách otravné. „Ve spojení s nepřesvědčivým soubojovým systémem, frustrujícím průzkumem prostředí a nedostatkem dalšího obsahu je High on Life jedním z nejotravnějších a frustrujících zážitků za poslední roky.“

Zbytek recenzentů ale hodnotí hru spíše pozitivně, někteří jí považují za extrémně zábavnou střílečku a „pamětihodným a neskutečným příběhem“. Jak se nakonec bude hře dařit rozhodnou až hráči – High on Life je už nyní dostupné na PC, Xboxu a v rámci Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama