Pořadatelé QuakeConu přiblížili ukazované hry. Chybět nebude Redfall, Fallout či Elder Scrolls
i Zdroj: Bethesda / Arkane
Novinka Pořadatelé QuakeConu přiblížili ukazované hry. Chybět nebude Redfall, Fallout či Elder Scrolls

Pořadatelé QuakeConu přiblížili ukazované hry. Chybět nebude Redfall, Fallout či Elder Scrolls

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 8. 2022 08:25

O letošním QuakeConu jsme slyšeli od jeho pořadatelů poprvé slyšeli už dubnu. Z důvodu obav, která vytváří případná protikoronavirová opatření, bylo rozhodnuto, že akce i letos přejde na čistě digitální formu, ač na obsahu se to výrazněji podobat nemá. Právě jeho přiblížení je ostatně i námětem tohoto textu. Bethesda odhalila, co vše si pro své diváky letošní rok chystá.

Reklama

  • Letošní digitální QuakeCon se ve hrách zaměří hlavně na Redfall, Quake, Ghostwire: Tokyo, The Elder Scrolls Online a Fallout 76
  • Chybět nebude přenos turnaje z Quakea ani početná setkání se známými personami herního vývoje

Samozřejmě začátek nemůžeme otevřít ničím jiným, než kdy se akce koná. Plán na zahájení QuakeConu počítá s programem od 18. až 20. srpna, kde patnáctiminutové uvítání "Welcome to QuakeCon'' spatříme od 19:00. Následovat bude 30minutový segment k Redfall, který začne od 19:15. Obsah prezentace zde byl taktéž už nastíněn i vývojáři z Arkane. Těšit se máme na nové záběry z hraní i informace o fungování hry.

Mezi další hry, které se napříč QuakeConem ukážou, a to klidně i opakovaně, patří Quake, Ghostwire: Tokyo, The Elder Scrolls Online a Fallout 76. V opačné souvislosti lze ale říci, že nelze čekat prezenci všeho, co má Bethesda a ZeniMax v přípravě. Méně nadějně to tak vypadá třeba na informace ke Starfieldu, Indiana Jonesovi nebo k novému Wolfensteinovi, o němž se ve spojení s MachineGames spekuluje už léta.

Jak je známo, QuakeCon by nebyl úplný ani bez turnaje v titulním Quakovi a ani letos tomu nebude jinak. Třináct hráčů ze soutěže Quake Pro League se spolu s jedenácti dalšími hráči, kteří prošli kvalifikací, utká v 24členné skupině s dvojitou eliminací o mistrovství světa. Sledování celého QuakeConu bude s přihlédnutím k formátu akce možné na hlavních streamovacích platformách. Akci tak můžete pohodlně sledovat skrze Twitch nebo využít jeden z neoficiálních přenosů skrze YouTube. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama