Letošní QuakeCon se uskuteční v srpnu, ale pouze digitální formou
i Zdroj: Bethesda
Novinka Letošní QuakeCon se uskuteční v srpnu, ale pouze digitální formou

Letošní QuakeCon se uskuteční v srpnu, ale pouze digitální formou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 4. 2022 08:40

Bethesda se pomalu chystá na tradiční QakeCon, na němž se opět potká s věrnými fanoušky. Ani letos však nedojde na osobní setkání.

Reklama

  • QuakeCon se uskuteční v termínu od 18. do 20. srpna.
  • Půjde pouze o digitální akci
  • Do Dallasu se pořadatelé chtějí vrátit v příštím roce

“Stejně jako vy jsme zklamaní, že se letos nevrátíme do Dallasu. Event těchto rozměrů vyžaduje měsíce plánování, v tomto případě jsme museli udělat rozhodnutí v době, kdy stále panovala příliš velká nejistota,” stojí v příspěvku na oficiálním Twitteru. Zmíněná nejistota samozřejmě vyplývá z koronavirové pandemie, která i nadále komplikuje pořádání velkých akcí.

Letošní show se tak bude podobat té loňské, která byla taktéž pouze digitální. Tým momentálně pracuje na programu, který bude obsahovat online rozhovory, virtuální BYOC (bring-your-own-computer) párty, charitativní akce a tak dále. Bližší detaily pořadatelé nabídnou v červnu. 

Ti se ale už nyní těší na příští rok, kdy se chtějí vrátit s tradiční formou tohoto herního svátku. Nezbývá než doufat, že tou dobou již bude koronavirová krize zažehnána. Letošní QuakeCon se uskuteční v termínu od 18. do 20. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama