PopCap vyrábí novou konzolovou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PopCap vyrábí novou konzolovou hru

PopCap vyrábí novou konzolovou hru

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 2. 2014 17:12
Reklama

Autoři známé série Plants vs. Zombies z PopCap Games podle aktuálních informací pracují na nové konzolové hře. Potvrzuje se tím odklon firmy od tradiční produkce flashovek směrem k AAA titulům. 

Určitým přemostěním v historii firmy je jistě současné  předělávka Plants vs. Zombies do 3D pomocí spinoffu Garden Warfare. A teď už víme, že trend velkých her chce PopCap i nadále sledovat. 

Marketingový manažer Gary Clay uvedl, že Popcap se de facto rozdělil na dvě samostatné divize. Jedna setrvává u mobilních hříček a ta druhá si z jasných důvodů nechává říkat "HD". "A ta už se stoprocentně soustředí na vývoj velkých her pro PC a konzole. Očekávejte od této skupiny hodně materiálu v blízké budoucnosti" vysvětlil Clay. 

Vznikne nová velká hra od Popcapu také přepracování něčeho z dlouholetých sérií? "Ne nutně," odvětil šalamounsky manažer. 

PopCap HD má v současnosti čtyřicet zaměstnanců složených z PopCapu a EA Black Box. Clay zároveň podotkl, že konzolová frakce pokračuje i na tvorbě updatů a portů pro Peggle 2, které se představilo v prosinci na Xbox One. Peggle 2 je opět jakýsi hybrid - puzzlovka, ale na konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama