Polda 2 remástr už vybral přes 1,1 milionu českých korun. Zpětně přidal milník s lepšími animacemi
i Zdroj: HitHit / Zima Software
České hry Polda 2 Novinka Polda 2 remástr už vybral přes 1,1 milionu českých korun. Zpětně přidal milník s lepšími animacemi

Polda 2 remástr už vybral přes 1,1 milionu českých korun. Zpětně přidal milník s lepšími animacemi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 9. 2022 16:14

Crowdfundingová kampaň remasteru české adventury Polda 2 je pro autory jednoznačným úspěchem. Studio Zima Software už vybralo téměř dvojnásobek původní požadované částky 600 tisíc korun a přidalo ještě jeden milník, který však už před tím přispěvatelé splnili.

Reklama

  • Přispěvatelé slíbili na vývoj Polda 2 remástr 1,1 milionu korun
  • Autoři ještě zpětně přidali milník za 950 tisíc korun v podobě vylepšených cutscén

“Tak jsme neustále přemýšleli, jaký další milník na Poldu 2 remástr udělat a napadlo nás, že za 950 000 Kč bychom mohli vylepšit animace v celo-obrazovkových videích. Ale vzhledem k tomu, že máme neuvěřitelné fanoušky, byl tento milník již dávno překonán. Moc Vám za to všem děkujeme!” sdělili v aktualizaci autoři na HitHitu. Kromě příběhového intermezza a přeleštěného soundtracku tak navíc remaster dostane o něco pohlednější cutscény.

Nyní autoři slibují, že už žádný další milník nepřidají a projekt zůstane takový, jaký je. Do konce kampaně zbývá ještě 31 dní a k dispozici je stále dostatek všech odměn pro přispěvatele, s výjimkou pizza párty.

Producent Petr Svoboda se také nedávno v rozhovoru pro magazín Vortex rozpovídal o možných dalších krocích po vydání remasteru druhého dílu. Vedle temnější a vážnější regulérní osmičky přichází v úvahu třeba remaster čtvrtého dílu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama