Polda 2 remástr dosáhl všech milníků na HitHitu. Dočkáme se bonusového příběhu i remasterovaného soundtracku
i Zdroj: HitHit / Zima Software
České hry Polda 2 Novinka Polda 2 remástr dosáhl všech milníků na HitHitu. Dočkáme se bonusového příběhu i remasterovaného soundtracku

Polda 2 remástr dosáhl všech milníků na HitHitu. Dočkáme se bonusového příběhu i remasterovaného soundtracku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 9. 2022 14:26

České studio Zima Software může opět otevřít láhev se šampaňským. Na crowdfundingové platformě HitHit totiž remaster adventury Polda 2 dosáhl i druhého milníku vybraných peněz a kampaň tak splnila všechna očekávání. Do konce zbývá ještě 38 dní, hráči ale přislíbili už 850 tisíc korun.

Reklama

  • Polda 2 remástr už na HitHitu vybral 850 tisíc korun
  • Splnil tak oba bonusové milníky

V době psaní těchto řádků jde dokonce o 850 008 korun. Původních 600 tisíc hra vybrala ještě minulý týden, během víkendu se pak hodnota přehoupla přes oba milníky. Kromě ostřejší a pohlednější verze původní hry se tak hráči dočkají i bonusového příběhu zasazeného mezi události druhého a třetího dílu nebo přepracovaného soundtracku ve vyšší kvalitě.

Do kampaně se zapojilo už 759 fanoušků. Zda studio nachystá další milník, pokud budou peníze dále přibývat zatím nevíme. Kromě karikatury ve hře už si alespoň jeden dárce vybral každou z početné řady odměn.

„Půjde v podstatě o krátkou adventurku o velikosti zhruba 5-7 pozadí. Události tohoto intermezza budou přímo navazovat tam, kde původní Polda 2 skončil, tedy v balónu, který odlétá z Barbielandu a končit bude přesně tam, kde začíná Polda 3, tedy v kanceláři soukromého detektiva Pankráce. Tento hratelný epilog se spustí po dohrání Poldy 2, avšak půjde z menu pustit i samostatně,“ popisují přislíbený bonusový obsah autoři.

Polda 2 remástr i s novinkami by měl vyjít během příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama