Pohádkový trailer připomíná dnešní vydání Kena: Bridge of Spirits
i Zdroj: Hrej.cz
Kena: Bridge of Spirits Novinka Pohádkový trailer připomíná dnešní vydání Kena: Bridge of Spirits

Pohádkový trailer připomíná dnešní vydání Kena: Bridge of Spirits

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2021 10:05

Začínající podzim ozdobí akční adventura Kena: Bridge of Spirits. Bylo to napínavé, ale vývoj nakonec opravdu dospěl do finiše, takže nyní přichází čas na launch trailer, který připomíná dnešní datum vydání.

Reklama

  • Dnes vychází Kena: Bridge of Spirits
  • Vydání doplňuje launch trailer
  • Autoři připravili přes 200 videí do nápovědy na konzoli PlayStation 5
  • Připraven je také foto mód

Ukázka mimo jiné napovídá, čím je prvotina studia Ember Lab výjimečná. V první řadě jde o úroveň vizuálů, ta se totiž vyrovnává vysokorozpočtovým animovaným pohádkám. Autoři evidentně zvládnou dát dohromady i působivý hudební podkres, což dává naději na neobyčejný zážitek.

Když už jsme u té grafiky, je na místě poukázat na dostupné režimy. Na konzoli PlayStation 5 nabídne dva. V základním hra běží v nativním 4K rozlišení a 30 snímcích za sekundu, podporuje také upscalované 4K při 60 FPS. Hráči na PC se mohou spolehnout na podporu DirectX 12, potvrzen byl také režim pro pořizování fotografií. 

Verze pro PlayStation 5 zároveň využije možností integrované nápovědy (stejně jako například Demon’s Souls nebo Sackboy: A Big Adventure). Autoři připravili přes 200 videí, která pomohou v případě zákysu. O zapeklité hádanky ostatně patrně nebude nouze.

Jak už bylo řečeno, Kena: Bridge of Spirits dorazí na PC a PlayStation 5, dočkají se ale také majitelé konzole PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama