Autoři naznačili, zda se Kena: Bridge of Spirits dočká dodatečného obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Kena: Bridge of Spirits Novinka Autoři naznačili, zda se Kena: Bridge of Spirits dočká dodatečného obsahu

Autoři naznačili, zda se Kena: Bridge of Spirits dočká dodatečného obsahu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 9. 2021 10:44

Minulý týden došlo na vydání akční adventury Kena: Bridge of Spirits z produkce malého studia Ember Lab. Dočká se novinka dodatečného obsahu? Dle vyjádření autorů se zdá, že zde jistá šance opravdu je.

Reklama

  • Studio Ember Lab chce své prvotině věnovat více času
  • Kena: Bridge of Spirits se v nejbližší době dočká úpravy foto módu
  • Dle autorů by mohlo dojít i na dodatečný obsah

Hra si v naší recenzi vysloužila pěkné hodnocení, šlo o velmi povedenou prvotinu. Zdá se, že autoři původně neplánovali nabídnout hráčům bonusový obsah, vzhledem k velkému úspěchu se ale plány mohou změnit. 

V rozhovoru pro IGN to naznačil spoluzakladatel studia - Mike Grier. “Hru chceme rozhodně dále podporovat. Víme, že lidé milují foto mód a soubojový systém, přemýšlíme o možnostech, jak na souboják navázat, možná třeba skrze nějaký doplňující obsah.” I zmíněný foto mód se dočká úprav, vývojáři chtějí reagovat na požadavky ze strany hráčů, kteří si řekli o konkrétní funkce. “Takže ano, Kena se určitě dočká další podpory.” 

Grier sice neřekl, jak dlouho se chtějí novince věnovat, bude zřejmě také záležet, kam se studio bude chtít posunout a k jakým se dostane projektům. Kena: Bridge of Spirits je k dispozici na PC a na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5, zatím pouze v digitální verzi. V listopadu by se měla objevit také fyzická edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama