Podpora oblíbené hry Dead Cells končí. Tvůrci obsahových aktualizací se přesunou na jiné projekty
i Zdroj: Motion Twin
Dead Cells Novinka Podpora oblíbené hry Dead Cells končí. Tvůrci obsahových aktualizací se přesunou na jiné projekty

Podpora oblíbené hry Dead Cells končí. Tvůrci obsahových aktualizací se přesunou na jiné projekty

David Bernard

David Bernard

10. 2. 2024 11:30

Něco končí, něco začíná. Vývojářské studio Evil Empire, které se posledních pět let staralo o obsahové aktualizace pro populární hru Dead Cells, se nyní přesouvá k jiným projektům. S titulem se loučí prostřednictvím příspěvku na sociální síti X, ve kterém s láskou vzpomínají na celý tvůrčí proces.

Reklama

  • Podpora oblíbené hry Dead Cells končí
  • Studio Evil Empire se přesune na jiné projekty
  • Tvůrci děkují komunitě i vývojářskému celku Motion Twin

Vývojářské studio Evil Empire, které spolupracovalo na populárním rogue-lite titulu Dead Cells, prostřednictvím sociální sítě X oznámilo, že se hra nedočká dalších aktualizací. Během posledních pěti let Dead Cells rozšířily čtyři expanze, 18 aktualizací a několik crossoverů s hrami jako Castlevania či Hollow Knight. Studio Evil Empire při vývoji působilo jakožto dceřiná společnost vývojářského celku Motion Twin a staralo se o dlouhodobou podporu titulu.

Po téměř pěti letech, čtyřech expanzích, osmnácti aktualizacích, epických crossoverech a vydání na mobilní platformy, nebude studio Evil Empire nadále pracovat na Dead Cells. Jsme neskutečně pyšní na práci, kterou jsme na hře odvedli. Milovali jsme každou minutu a mnohokrát děkujeme za důvěru ze strany studia Motion Twin, které nás na Dead Cells nechalo pracovat po tak dlouhou dobu.

Práce v souvislosti s Dead Cells nám bude opravdu chybět, stejně jako úžasná herní komunita. Tvorba nového obsahu v závislosti na vaší zpětné vazbě byla neuvěřitelným zážitkem, a to i přesto, že ne vždy bylo vše perfektně zvládnuto. V souvislosti s tím se omlouváme za zničené ovladače, které nepřežily průchod Derelict Distillery.

Dobrou zprávou je, že se tým Dead Cells nyní může věnovat našim tajným projektům, které využijí celý jeho talent. Velmi brzy odhalíme, na jaké nápady naše bláznivá mysl přišla. Mezitím studiu Motion Twin samozřejmě přejeme vše nejlepší a doufáme v bezproblémový vývoj jejich nové hry Windblown!

Hra Dead Cells je dostupná na PC, Mac, Linux, Nintendo Switch, současné i minulé generaci herních konzolí a na mobilních platformách Android a iOS.

Dead Cells se další rok rozšíří o animovaný miniseriál. Zkoukněte první upoutávku
i Zdroj: Motion Twin / Evil Empire

Dead Cells se další rok rozšíří o animovaný miniseriál. Zkoukněte první upoutávku

Přestože vynikající rogue-like plošinovka Dead Cells dostala během let mnoho DLC, až nyní se dočká vlastní seriálové…

15. 6. 2023 08:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama