Podle spekulací se na PlayStation Showcase neobjeví Ghost of Tsushima 2 ani Dragon Age 4
i Zdroj: Sucker Punch / Sony
Dragon Age 4 Novinka Podle spekulací se na PlayStation Showcase neobjeví Ghost of Tsushima 2 ani Dragon Age 4

Podle spekulací se na PlayStation Showcase neobjeví Ghost of Tsushima 2 ani Dragon Age 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 5. 2023 11:53

Po oznámení plánovaného streamu PlayStation Showcase, který proběhne 24. května, se na sociálních sítích okamžitě rozhořela diskuze nad tím, co bude jeho obsahem. Hráči předpokládají, že PlayStation ukáže chystaného druhého Spider-Mana a novinky pro PS VR2, zbytek ale zatím zůstává tajemstvím a je pouze předmětem spekulací. Některé z nich nyní krotí dobře informovaný insider Jeff Grubb.

Reklama

  • Zdroje Jeffa Grubba mluví o tom, co nebude na PlayStation Showcase
  • Nemáme čekat Ghost of Tsushima 2 ani Dragon Age

Dlouho se totiž mluví o možnosti druhého dílu open-world akce Ghost of Tsushima z dílen studia Sucker Punch. Že hra skutečně vzniká je vysoce pravděpodobné, podle Grubba ze serveru Giant Bomb by ale neměla být odhalena během Showcase. V podcastu Game Mess Decides také dodal, že nečeká ani ukázku z blížícího se RPG Dragon Age: Dreadwolf od BioWare.

Zajímavé je, že se Grubbovi zřejmě ozval kontakt přímo během vysílání. Ještě předtím totiž jeho kolega Mike Minotti zaspekuloval, že by se nová Tsushima během streamu ukázat mohla, s čímž Grubb souhlasil. Později ale své tvrzení opravil. O plánech Sony a PlayStation tedy oficiálně nevěděl a zřejmě byl korigován zvenčí. Sice jde o spekulaci, novinář ale v minulosti opakovaně dokazoval, že má velmi dobře informované zdroje a do éteru lži nepouští.

Ověřit si to budeme moct 24. května v 22:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama