Podle samozvaného testera údajně vznikal battle royale Splinter Cell. Těsně před oznámením byl zrušen
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Podle samozvaného testera údajně vznikal battle royale Splinter Cell. Těsně před oznámením byl zrušen

Podle samozvaného testera údajně vznikal battle royale Splinter Cell. Těsně před oznámením byl zrušen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 4. 2023 13:12

Magazín Insider Gaming přinesl informaci, podle které měl vznikat akční PvPvE battle royale Splinter Cell: Hunters. Odkazuje se na údajného playtestera, který podrobnosti zveřejnil na fóru 4Chan. Podle něj hra ještě byla ve vývoji v polovině loňského roku, v relativně pozdní fázi práce byla ale úplně zrušena, zřejmě v rámci vlny zásadních změn v Ubisoftu.

Reklama

  • Údajný tester na 4Chanu zveřejnil podrobnosti o zrušeném battle royale projektu Splinter Cell
  • Hra měla být skoro dokončena, ale těsně před oznámením zrušena

Podle podrobného popisu mělo jít o third-person akci pro třicet hráčů rozdělených do párů. Ti se vydávali do nočního Washingtonu, kde hledali a likvidovali důležité cíle, přičemž jim život komplikovali ostatní výsadkáři i umělou inteligencí ovládaní nepřátelé. Součástí byly standardní systémy operátorů, úrovní, upravitelných tříd, lootování krabic a následného taktického úniku z lokace. Hra tak možná připomínala spíše Escape from Tarkov, podle zdroje informací ale Ubisoft kladl důraz na žánr battle royale.

Zajímavostí měla být funkce, kdy hráč po smrti dostal možnost návratu na mapu v roli předem vytvořeného žoldáka, jehož cílem byla likvidace konkrétního agenta. Zároveň mělo být možné zabít svého parťáka a stát se tak zrádcem.

Ani Insider Gaming bohužel nedokáže existenci projektu potvrdit z vlastního zdroje, můžeme se tedy opírat jen o zmíněný příspěvek na 4Chanu a informaci brát s velkou rezervou. Na druhou stranu se ale o zrušených projektech Ubisoftu dozvídáme poměrně často a je poměrně pravděpodobné, že se do takového spin-offu značky Splinter Cell pouštěl. Studio tak možná chtělo navázat na velmi povedené multiplayerové režimy Spies vs. Mercs ze starších Splinter Cellů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama