Podívejte se na uniklé video z Dragon Age: Dreadwolf. Soubojový systém více než starší díly připomíná God of War
i Zdroj: BioWare
Dragon Age 4 Novinka Podívejte se na uniklé video z Dragon Age: Dreadwolf. Soubojový systém více než starší díly připomíná God of War

Podívejte se na uniklé video z Dragon Age: Dreadwolf. Soubojový systém více než starší díly připomíná God of War

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 2. 2023 18:15

Dragon Age: Dreadwolf koluje prostřednictvím údajných záběrů na internetu. Vezmeme-li v úvahu vše, co bylo o hře již neoficiálně řečeno, není to vlastně až tak překvapivé. Teprve včera jsme se např. doslechli, že boj ve hře může být inspirovaný hack-and-slash stylem Final Fantasy XV a že zřejmě nebudeme mít ani přímou kontrolu nad svými společníky. Osoba za tímto novým únikem však tvrdí, že viděla záběry z alfy a že má další podrobnosti. Místo toho, aby nám o všem jen povídala, poskytla nám však i krátkou videoukázku, na kterou se můžete podívat.

Reklama

  • Na internetu kolují údajné gameplay záběry z alfy Dragon Age: Dreadwolf
  • Vyobrazují pozměněné souboje a nové animace

Únik přidaný na Reddit uživatelem s přezdívkou „revanchisto“ můžete pro svůj zájem sami zhlédnou zde. Ve zkratce lze nicméně říci, že se jedná se o několik obrázků a zřejmě nejzajímavější GIF bojové pasáže, který – jak uživatel tvrdí – vzešel z 20minutového videa, jenž mu měl zaslat jeden z alfa testerů hry. 

Revanchisto popisuje, že hráčská postava, jež je označena jako šedý strážce, je třídy elfího rytíře, jenž je – jak už vidíme sami – vybaven mečem a štítem. Má také dva členy družiny (lidského rytíře a trpasličí rogue), které však ani podle rozhraní přímo neovládá, ale (údajně) určuje schopnosti, které mají použít. 

Podle Hendersona, na jehož úvodní popis hry vlastně celý únik reaguje, je video autentické a údajně pochází z uzavřeného testu konaného před několika týdny. Buď jak buď, sám Henderson dodává navrch to, že hra zřejmě nevyjde tak brzy, jak se i podle jeho starších informací čekalo (tj. na přelomu letošního a dalšího roku), a že oba společníci patrně představují pouze dočasné modely. 

Co se pak týče soubojů, které letité fanoušky při sledování zřejmě zarazí nejvíce, zde se autoři úniků trochu rozchází. Ačkoli totiž i revanchisto dává najevo, že se systém soubojů od minula proměnil a přiklonil více k akci, podle jeho dojmu není pocit podobný Final Fantasy XV, ale spíše God of War (2018). S ohledem na tyto podrobnosti následně upřesňuje, co vše máme v boji čekat. Podle jeho zhlédnutí původního videa mají hráči např. možnost provádět komba, aktivovat speciální útoky z kola schopností či uskakovat, parírovat nebo blokovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama