Podívejte se na údajnou verzi multiplayeru Horizonu. Má jít o ranou alfa verzi z roku 2020
i Zdroj: Reddit
Novinka Podívejte se na údajnou verzi multiplayeru Horizonu. Má jít o ranou alfa verzi z roku 2020

Podívejte se na údajnou verzi multiplayeru Horizonu. Má jít o ranou alfa verzi z roku 2020

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 1. 2023 10:10

Na internet nově koluje ukázka údajného multiplayerového Horizonu – ačkoli přesně nevíme, z kterého. Vzhledem k nejasnostem, které obklopují studio Guerilla, je totiž obtížné určit, na kolik projektech pracují. Jednak máme zprávu, že by podle pracovních pozic měli dělat na MMO, s nímž má pomáhat i jihokorejské studio NCSoft (tedy autoři Guild Wars nebo třeba Lineage). Jednak jsme slyšeli o multiplayeru pro Forbidden West, jenž měl být zrušen v zájmu vlastního spin-offu studia Guerrilla Games. A nakonec je tu i možnost, že jednolité tituly nikdy nebyly rozdílné a jejich odlišení vzniklo pouze z inkonzistence insiderů a šumu v jejich komunikaci.

Reklama

  • Na internet unikla ukázka z údajného multiplayerového projektu Horizonu
  • Má se jednat o alfu, na které Guerrilla Games pracovali v roce 2020
  • Dostupné jsou i statické snímky a artwork

Uniklé záběry, pro jejichž pravost vyslovil podporu i jeden ze zdrojů VGC, byly sdíleny na Redditu ve formě 12minutového videa. Jako první je sem spolu s artworkem, který později doprovodily i snímky na Resetera, přinesl uživatel  BirdonWheels, jenž napsal, že jde o velmi starou alfa verzi z léta 2020. 

Co se týká hlavní části úniku, tedy zde přiloženého videa, magazín VGC opětovně upozorňuje, že Guerrilla v prosinci odhalila plány na podporu série. Vývojáři tehdy řekli, že značku hodlají rozšířit i za hranice příběhu Aloy, a to o online projekt s kooperací a unikátním vizuálním stylem. 

Studio Guerrilla neoficiálně potvrdilo online projekt spojený se světem Horizon
i Zdroj: Guerrilla Games / Sony Interactive Entertainment

Studio Guerrilla neoficiálně potvrdilo online projekt spojený se světem Horizon

Studio Guerrilla skutečně pracuje na neurčitém online projektu. První spekulace se objevily již před několika měsíci, dle…

16. 12. 2022 15:35

Jednou ze spekulací, jak to mohlo vypadat, bylo to, že by hra byla variací na sérii Monster Hunter, což by sedělo i v kontextu aktuálního videa. Kromě chvilkových potyček s roboty, které se podobají klasickému Horizonu, zde totiž vídáme i pro sérii typický crafting, všemožné modely hratelných postav se sadou schopností, otevřený svět nebo komiksové ladění postav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama