Podívejte, jaká DLC si ve Phantom Liberty odemknete, pokud vlastníte Zaklínače
i Zdroj: CD Projekt / Koláž
Cyberpunk 2077 Novinka Podívejte, jaká DLC si ve Phantom Liberty odemknete, pokud vlastníte Zaklínače

Podívejte, jaká DLC si ve Phantom Liberty odemknete, pokud vlastníte Zaklínače

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2023 09:30 1

Noční oblohou a neony prozářené Night City obohatí v září nejen nové vozidlo, ale také stříbrné ostří a další výbava Geralta z Rivie. Společnost CD Projekt to oznámila po odhalení předobjednávek k Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, kdy rovněž uvedla, že toto rozšíření nepřinese jen rozšíření mapy a příběhu, ale i kosmetické DLC. Pro majitele určitých her od CD Projektu bude mít totiž vliv i na to, že přidá několik kusů vybavení inspirovaných světem Zaklínače.

Reklama


Jak bylo oznámeno na stránkách GOG, každý, kdo si zakoupí Phantom Liberty skrze GOG nebo má s GOG propojený účet z jiné služby a platformy, bude odměněn sadou DLC v závislosti na tom, které další hry od CD Projektu vlastní. Už dříve bylo oznámeno, že všechny předobjednávky zahrnou nové vozidlo, které budeme moci řídit, nicméně všechny verze hry budou mít při vlastnění daných her k dispozici i předměty s tématikou Zaklínače 3 anebo karetního Gwentu.

Ti, kdo vlastní Zaklínače 3 (a to v základní či kompletní edici), získají koženou mikinu, která vychází ze zbroje Školy koček, a dále meč Gwynbleidd, který zas připomíná Aerondight z původního Zaklínače a dodatku O víně a krvi. Naopak ti, kdo byli fanoušky Gwentu, dostanou tričko a speciální pistoli. Hráči si možná všimnou, že právě tato pistole s názvem Scorch má pro Gwent speciální význam, neboť byla pojmenována po jedné z nejznámějších karet, které hra obsahovala.

Nakonec je tu ale také ještě poslední bonus, který není závislý na žádné vlastněné hře. Všichni, kdo si zakoupí Phantom Liberty, dostanou totiž bez rozdílu na své knihovně také vestu Rarog, pojmenovanou podle bájného ptáka, který nese logo CD Projektu, a dále příslib, že v budoucnu bude těchto DLC ještě daleko více.

Shrnutí podmínek o vlastnění her pro odemčení DLC

  • Vesta Rarog – Phantom Liberty
  • Bunda Wild Hunt – Phantom Liberty a Zaklínač: Divoký hon
  • Meč Gwynbleidd – Phantom Liberty a Zaklínač: Divoký hon
  • Pistole Scorch – Phantom Liberty a Gwent: The Witcher Card Game
  • Tričko Gwent – Phantom Liberty a Gwent: The Witcher Card Game

Veškeré uváděné odměny budou dostupné popropojení s GOG na Steamu, Epic Games Store, Xboxu a PlayStationu. Na oficiálním webu hry je již popsáno, jak bude třeba postupovat pro každou platformu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama