Pod tíhou elektrické cirkulárky. Lies of P láká stylovými zbraněmi
i Zdroj: NEOWIZ
Lies of P Novinka Pod tíhou elektrické cirkulárky. Lies of P láká stylovými zbraněmi

Pod tíhou elektrické cirkulárky. Lies of P láká stylovými zbraněmi

Dominik Tománek

Dominik Tománek

7. 9. 2023 07:00

Lies of P je téměř tady, a pokud jste na toto akční RPG, podobné Bloodborne a inspirované příběhem Pinocchia, čekali, jistě vás potěší, že se vydavatel Neowiz podělil o několik nových ukázek ze hry, kterými se snaží hráče nalákat.

Reklama

  • Lies of P láká na systém „Weapon Assemble“
  • Na hráče čeká temné nákupní centrum
  • Tvůrci představili několik zbraní 

První nedávný gameplay trailer má něco přes sedm minut a představuje novou lokaci, monstra a zbraně. Podívat jsme se mohli na místo zvané Lorenzini Arcade, což je obrovské nákupní centrum plné temnoty, teroru a nechutných příšer, které čeká na prozkoumání. 

Vydavatel Neowiz a vývojářské studio Round8 Studio také zveřejnili ukázku, která se zaměřuje na detailnější představení zbraní. Objevuje se zde řada ručně sestavených a unikátních zbraní. Lies of P totiž nabídne možnost vytvářet hromady různých kombinací prostřednictvím systému „Weapon Assemble“. Ten umožňuje hráčům spojovat různé hlavice a rukojeti a vytvářet tak jedinečné zbraně, které vyhovují jejich bojovému stylu. Nezáleží, jestli se vám líbí elektrická cirkulárka na tyči, nebo třeba rychlá kudla, v Lies of P si totiž „to svoje“ najde pravděpodobně každý. 

Lies of P vychází 19. září 2023 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S a Xbox One. Hra bude podle vývojářů obsahovat více konců.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama