Po ledničce Xbox se údajně chystá topinkovač, miska na ramen nebo otvíráky na pivo. Dost možná jde o vtip
i Zdroj: Xbox Squad
Kuriozity Novinka Po ledničce Xbox se údajně chystá topinkovač, miska na ramen nebo otvíráky na pivo. Dost možná jde o vtip

Po ledničce Xbox se údajně chystá topinkovač, miska na ramen nebo otvíráky na pivo. Dost možná jde o vtip

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2023 10:10

Společnost Xbox prý hodlá plně využít humorných připodobnění konzolí ke kuchyňským spotřebičům. Po velmi žádané ledničce ve stylu Xbox Series X má údajně chystat topinkovač s vizáží levnějšího Xboxu Series S a další podobné výrobky. Informaci přinesl francouzský magazín Xbox Squad s odkazem na uživatele Twitteru s přezdívkou GyoJvfr. Všechno to ale působí jako povedený vtípek.

Reklama

  • Na francouzském internetu se objevily zmínky o topinkovači Xbox
  • Jistý web sbírá předobjednávky a zájem o další, nejen kuchyňské výrobky
  • Možná jde o promyšlený vtip

Ten na svém webu spustil předobjednávkový formulář pro zjištění zájmu mezi zákazníky a hráči. Avizuje ale, že z logistických důvodů obslouží pouze domácí Francii a Belgii, a že zápis do formuláře automaticky neznamená získání topinkovače. Záležet bude na tom, kolik spotřebičů dostane web přímo od Xboxu.

Xbox Squad také zjišťuje zájem o další licencované výrobky Xbox. Kromě obligátních podložek pod myš nebo svítilen ve tvaru Energy Swordu z Halo jde třeba o nádobí, úložné boxy, držáky per, misku na ramen (se zelenými hůlkami!) nebo otvírák na lahve.

Faktem ale je, že velmi… primitivní zpracování obrázků a konceptů výrobků napovídá, že by mohlo jít jen o poměrně propracovaný vtip. Společnost Xbox zatím přípravu podobných výrobků oficiálně nepotvrdila, i když se zmíněná minilednička nakonec stala skutečností. Mluví se třeba o blížícím se prvním dubnu. Snad se tedy brzy dozvíme pravdu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama