PlayStation rozdává Uncharted a Journey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation rozdává Uncharted a Journey

PlayStation rozdává Uncharted a Journey

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 4. 2020 09:24 5
Reklama

Ubisoft nakonec není jediným studiem, které se rozhodlo zpříjemnit hráčům jejich pobyt doma, a nabídnout jim tak hry zdarma. Připojuje se i PlayStation, který oznámil akci Play At Home, a společně se startem nabízí rovnou dvě hry zdarma, které vám nakonec zůstanou.

Od 15. dubna si tak můžete od PlayStation zdarma vyzvednout Uncharted: The Nathan Drake Collection a Journey. Uncharted asi není třeba představovat, a tato kolekce v sobě obsahuje rovnou tři hry – Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception, vše remasterováno pro PlayStation 4.

O Journey jsme už tento týden psali, a to v rámci příchodu na Steam po roční zastávce na Epic Games Store. Původně ale hra vyšla exkluzivně pro PlayStation 3, ale ani po tolika letech na ní není stáří znát. Obě hry je možné si vyzvednout od dnešního dne až do 5. května. Zajímavé je, že hráči v Německu a Číně dostanou místo Uncharted hru Knack 2.

Kromě toho ale Play At Home nemá pomáhat jenom hráčům, ale také nezávislým vývojářům, kteří se nyní mohou ocitnout ve finanční tíži. Těm, kteří jsou partneři s PlayStationem, tak dohromady studio nabídne 10 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama