Journey vyjde na Steam 11. června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Journey vyjde na Steam 11. června

Journey vyjde na Steam 11. června

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 4. 2020 07:01
Reklama

O Journey jste v minulosti dost možná slyšeli. Dnes jde již o starou klasiku, která vyšla v roce 2012 exkluzivně pro PlayStation 3. Od té doby vydalo studio Thatgamecompany několik dalších her, jako Sky nebo Children of Light. Z exkluzivity ale studio vyšlo už před nějakou dobou, Journey vyšlo na EGS minulý rok, například ještě starší Flower je na PC taktéž dostupné dostupné, Sky zase vyšlo na mobily a na Nintendo Switch.

Od vydání Journey na EGS je to ale již rok, a jak tomu u těchto časových exkluzivit bývá, většinou se po roce tyto hry dostanou i na Steam. Výjimkou není ani Journey, jehož vývojáři nyní oznámili, že se tato malebná hra vydá na Steam 11. června. Produktová stránka je již dostupná, a je možné si hru přidat třeba na wishlist.

Journey láká zejména na krásné grafické zpracování, které hráči oslavují i spoustu let po vydání. V roli zahalené postavy bádáme po různých krajinách, řešíme jednoduché puzzle, a zejména se jako hráči necháváme uchvátit uvolněnou atmosférou. Pokud nechcete na Steam vydání čekat tak dlouho, můžete si hru zakoupit na EGS nebo třeba na iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama