PlayStation potvrzuje PC verzi Sackboy: A Big Adventure, vydání se dočkáme už zanedlouho
i Zdroj: Sumo Digital
Sackboy: A Big Adventure Novinka PlayStation potvrzuje PC verzi Sackboy: A Big Adventure, vydání se dočkáme už zanedlouho

PlayStation potvrzuje PC verzi Sackboy: A Big Adventure, vydání se dočkáme už zanedlouho

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 9. 2022 07:40

Po zvěstech, že by se barevná adventura Sackboy: A Big Adventure měla po PS4 a PS5 objevit i na PC, dochází k oficiálnímu potvrzení. Trailer (zřejmě předčasně uvolněný) latinskoamerickou mutací PlayStationu, nese na YouTubu zprávu, že port hry od Sumo Digital vyjde už 27. října. Dočkáme se na Steamu i Epic Games Store.

Reklama

  • PlayStation oznamuje datum vydání PC portu Sackboy: A Big Adventure
  • Hra na počítače dorazí 27. října s podporou PC specifických funkcí

PC verze nabídne rozlišení 4K i 120 FPS, a to s variabilní obnovovací frekvencí (VRR), Nvidia DLSS, ovládáním na klávesnici i myši či ovladači a s podporou širokoúhlých monitorů. Další funkce nebyly pro tento moment oficiálně popsány, nicméně lze čekat, že se jich s odstupem času dočkáme i na blogu PlayStationu.

Podle letního úniku, o kterém si můžete přečíst zde, máme čekat např. rozšířené nastavení dynamických stínů, ambientní okluze, vyhlazování hran, částicových efektů nebo také ray tracingu. 

Co se týče zvoleného data vydání, je vhodné poukázat na jeho blízkost k vydání portu kolekce Uncharted (19. října) a Miles Moralese (v nadcházejících týdnech). Jelikož však početné spekulace hovoří relativně jasně, nejde patrně o vše, co nás nyní čeká. Kromě výše uvedeného se stále hlasitěji hovoří i o PC verzi Returnalu, jež kromě zmínek v databázi Steamu a prezentaci na GDC unikla i v údajném videu z nastavení na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama