PlayStation potvrzuje nové PSVR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation potvrzuje nové PSVR

PlayStation potvrzuje nové PSVR

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 2. 2021 14:45 6

Magazín GQ dostal speciální nabídku – povídat si 20 minut s ředitelem PlayStationu Jimem Ryanem. Ten se očividně už dlouho nerozpovídal, protože v rozhovoru padlo hned několik zásadních novinek, které bychom tradičně očekávali na nějaké obrovské akci. Tentokrát ale oznámení přišlo právě v rámci rozhovoru.

Reklama

Dočkáme se tak například dlouho spekulovaného nástupce prvního PlayStation VR. Ryan potvrzuje, že nový produkt skutečně přijde, přičemž se ve vývojářských studiích už nacházejí první devkity. Moc konkrétních informací jsme se o novém VR headsetu nedozvěděli, Ryan ale láká na připojení pomocí jednoho kabelu.

„Toto bude zcela nový VR formát. PlayStation považuje VR za strategickou příležitost a velkou inovaci. Chceme zastihnout technologický postup.“

Více informací přinesl až příspěvek na oficiálním PlayStation Blogu. Viceprezident Hideaki Nišino prozradil, že headset vylepší vše – od rozlišení a field of view až po jednoduchost používání. Vylepšení se dočkal i VR ovladač, který přebere zásadní novinky z DualSense. Headset ale rozhodně nemáme čekat v letošním roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama