PlayStation, nebo Meta? Naskočte na vlnu virtuální reality
i Zdroj: Minh Pham / Unsplash
Novinka PlayStation, nebo Meta? Naskočte na vlnu virtuální reality

PlayStation, nebo Meta? Naskočte na vlnu virtuální reality

Komerční sdělení
6. 4. 2023 11:00

Virtuální realita už dávno není jen buzzword, na který se hráče ochotné utrácet snažili nalákat snaživí marketéři. Dnes už se dá s brýlemi na hlavě a ovladači v rukou zažívat opravdu intenzivní dobrodružství, které klasický monitor nabídnout neumí. A s aktuálním hardwarem třeba od TSBohemia.cz vám tahle záliba ani nevypálí díru do peněženky.

Reklama

Na trhu se v současnosti pohybují v podstatě tři nejmslnější hráči. Jde o Meta, bývalý Oculus, tedy absolutní průkopníky VR technologií, mainstreamový PlayStation a luxusnější HTC s brýlemi Vive. Právě ty ale míří spíše na firemní a náročnější klientelu, čemuž odpovídají i poměrně vysoké pořizovací ceny. Mrkněme tedy raději na lidovější protivníky v podobě Meta a PlayStationu.

Meta se svým Questem 2 představuje ideální řešení pro hráče s počítačem, nebo ty, kteří chtějí do světa VR nakouknout úplně s čistým štítem. Nabízejí solidní rozlišení a zaujmou především možností bezdrátového hraní přímo v lehkých brýlích, což je zatím ve světě virtuální reality absolutní rarita. S Questem se prostě tenhle fascinující svět hraní objevuje velmi jednodušše. Na TSBohemia.cz ho pořídíte od 12 790 korun, případně si pár tisícovek připlatíte za dvojnásobnou paměť, podobně jako to funguje u telefonů.

PlayStation, nebo Meta? Naskočte na vlnu virtuální reality
i Zdroj: Komerční sdělení

Pokud vám ale pod televizí vrní PlayStation 5, nebo uvažujete o pořízení herní konzole a máte zájem o virtuální realitu, nejlepší cestou je rozhodně aktuální generace PlayStation VR2. Ta nabízí nejmodernější technologie a špičkovou podívanou s vysokým rozlišením, haptickou odezvou a atraktivními exkluzivitami jako je Horizon Call of the Mountain nebo VR verze úchvatných závodů Gran Turismo 7. Stačí připojit ke konzoli a… hrát. Bez hry vás vyjde na 14 990 korun, výhodnější je balíček se zmíneným Horizonem za 16 290 korun.

PlayStation, nebo Meta? Naskočte na vlnu virtuální reality
i Zdroj: Sony

Tak kterým směrem půjdete Vy?

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama