PlatinumGames chce tvořit i neakční hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlatinumGames chce tvořit i neakční hry

PlatinumGames chce tvořit i neakční hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 3. 2020 12:21 2
Reklama

Když se řekne studio PlatinumGames, jaké tituly si představíte? Nejspíše Bayonettu, Nier či nedávno oznámený The Wonderful 101: Remastered. Ve všech případech jde o akční tituly, které jsou mezi fanoušky velmi oblíbené, díky čemuž studio neustále roste.

To ale také znamená, že se postupně stává samostatnějším, a nemusí záviset pouze na svém vydavateli. Spoluzakladatel Atsuši Inaba tak tvrdí, že by v budoucnu chtěl změnit to, že si s PlatinumGames spojujeme pouze akční tituly.

„Jak jsme již dříve zmiňovali, nechceme zastávat postoj „Oh, jsme tvůrci akčních her“. Chceme vytvořit nové věci pro herní svět. Takže, co se mě týče, rád bych měl takovou příležitost. Vytvořit něco, co není přímo akční hra. Například závodní hru, nebo něco úplně jiného“.

I když společnost nedávno dostala masivní investici od Tencentu, vedení neustále tvrdí, že nechce dostávat od tohoto giganta nějaké rozkazy. Stále chtějí tvořit podle svého, což znamená, že bychom se v budoucnu skutečně mohli dočkat pokusu o vytvoření jiné, než akční hry. V blízké době to ale nejspíše nebude. Studio totiž, kromě The Wonderful 101, tvoří i exkluzivní hru Babylon’s Fall či Project GG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama