Plastelínový Harold Halibut zve na prohlídku vesmírné lodi
i Zdroj: Hrej.cz
Harold Halibut Novinka Plastelínový Harold Halibut zve na prohlídku vesmírné lodi

Plastelínový Harold Halibut zve na prohlídku vesmírné lodi

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2021 14:45 1

Harold Halibut v posledním traileru nabízí prohlídku vesmírné kocábky, jejíž posádka se snaží najít lepší místo k životu.

Reklama

  • Trailer ukazuje prostory vesmírné lodi uvězněné na dně oceánu
  • Autoři stále neprozradili, kdy hra vyjde

Ukázka sleduje Harolda, jak špacíruje po prostorách vesmírného plavidla uvězněného na dně oceánu. Podle vývojářů bude možné hned od začátku projít téměř celou loď, právě průzkum bude evidentně jedním z pilířů celého zážitku.

Harold zastává pozici laboratorního asistenta, spolupracuje s doktorkou Jeanne Mareaux. Zatímco většina posádky už vzdala naděje na lepší život, Harold stále pevně věří, že se jim podaří odpíchnout ze dna a odletět vstříc lepším zítřkům.

Vývojáři upozornili, že se hráči mají připravit na košaté rozhovory, v nichž se skrývají informace o rezidentech. Harold krom klábosení musí také obstarat drobné opravy, poradí si třeba s porouchanou 3D tiskárnou. Vidět je i deníček, kam si Harold zapisuje vše důležité.

Vývojáři nicméně stále nemají jasno v tom, kdy by chtěli hru vydat, zatím ani není jasné, zda by se Harold Halibut měl objevit ještě letos. Harold Halibut přistane na PC i na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama