Phil Spencer otevřeně naznačil exkluzivitu The Elder Scrolls 6 pro Xbox a Windows
i Zdroj: Hrej.cz
The Elder Scrolls VI Novinka Phil Spencer otevřeně naznačil exkluzivitu The Elder Scrolls 6 pro Xbox a Windows

Phil Spencer otevřeně naznačil exkluzivitu The Elder Scrolls 6 pro Xbox a Windows

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 11. 2021 12:34

Když Microsoft oznámil obří akvizici Zenimax Media, vyvstanulo spoustu otázek – zřejmě tou největší byla exkluzivita a vydání na konzolích PlayStation. Postupem času, i přes tvrzení, že Xbox nechce omezovat hráče na konkurenčních platformách, jsme se ale dočkali potvrzení exkluzivity nadcházejícího Starfieldu a bylo jen otázkou času, kdy dojde i na The Elder Scrolls.

Reklama

  • Phil Spencer v rozhovoru pro GQ naznačil exkluzivitu TES 6
  • Prý chce nabízet kompletní balíček toho, co Xbox vlastní

Spekulace o exkluzivitě tohoto titulu hovořily už dlouho. Pochopitelně ale spousta hráčů namítala, že Xbox nemůže takový krok udělat. Pokud ale investujete miliardy korun, musí se vám investice vrátit. A tak, i přes počáteční tvrzení, Phil Spencer v rozhovoru pro GQ velmi defenzivním způsobem potvrdil, že Elder Scrolls 6 bude exkluzivitou pouze pro PC a Xbox.

„Není to o tom trestat ostatní platformy, jelikož věřím, že všechny platformy mohou růst. Ale když chcete mít Xbox, chci vám přinést kompletní balíček toho, co máme. A to platí i v případě Elder Scrolls VI. Platí to o kterékoliv franšíze, kterou vlastníme,“ tvrdí Spencer v rozhovoru. I když tedy ředitel herní divize vážil svá slova, sdělení je poměrně jasné – hráči na PlayStationu se minimálně po nějakou dobu nového dílu Elder Scrolls nedočkají. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama