PAX East proběhne pouze v online formě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PAX East proběhne pouze v online formě

PAX East proběhne pouze v online formě

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 3. 2021 07:00

Zatím se bohužel nedá očekávat, že by se letošní rok výrazně lišil od minulého. S tím musí počítat také organizátoři velkých akcí, kteří se snaží uspořádat alespoň digitální eventy. Stejnou cestou půjde tradiční konference PAX East.

Reklama

Organizátoři ReedPop a Penny Arcade oznámili, že se letošní akce neuskuteční. Ještě koncem minulého roku přitom byli přesvědčeni, že se objeví v tradiční formě, dokonce oznámili konkrétní termíny. Zdá se ale, že je optimismus opustil.

Lístky na červencovou akci tedy ani nepůjdou do prodeje. Místo ní dojde na digitální event PAX Online, který mohou všichni zájemci sledovat na internetu. Show potrvá od 15. do 18. července. V prohlášení jsou zmíněny akce PAX West (září) a PAX Unplugged (prosinec), zde zatím panuje opatrný optimismus. Pokud budou vhodné podmínky, mohly by se uskutečnit klasickou formou.

Podobné rozhodnutí udělali o víkendu pořadatelé Comic-Conu, který měl v San Diegu otevřít své brány taktéž v létě. Akce se posunula na 26. listopadu. Z herních svátků lze zmínit očekávaný veletrh E3, kterého se letos v červnu mohou fanoušci zúčastnit také pouze prostřednictvím několika online streamů. Snad tedy alespoň druhá polovina roku bude o něco lepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama