Path of Exile 2 vyjde jako samostatná hra
i Zdroj: https://twitter.com/pathofexile/status/1685049708316930048
Path of Exile Novinka Path of Exile 2 vyjde jako samostatná hra

Path of Exile 2 vyjde jako samostatná hra

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

29. 7. 2023 16:00 7

Auckland hostuje pravidelný ExileCon, kde Grinding Gear Games konečně oznámilo podrobnější plány s Path of Exile 2. Beta se otevře za rok.

Reklama

  • ExileCon 2023
  • PoE 2 vyjde separátně
  • Datum otevření Bety

ExileCon 2023

Od 29. do 30. července probíhá už tradiční ExileCon, určený (nejen) fanouškům populární akční diablovky Path of Exile. Letos je atmosféra obzvláště napjatá, jelikož autoři slibují očekávaný druhý díl. Navzdory nedávnému vydání potencionální konkurence v podobě blizzardovské legendy Diablo IV byli vývojáři na pohled uvolnění a prvním dnem odtajnili spoustu zajímavostí, které jasně dávají najevo, jakým směrem se bude PoE 2 ubírat.

PoE vyjde separátně

Patrně nejdůležitějším oznámením je, že pokračování nepřijde pozvolna do prvního dílu ve formě velkých patchů, jak bylo původně plánováno. Místo toho vyjde separátně. Během vývoje totiž hra natolik nabobtnala, že by pouhé „opatchování“ nebylo dostatečně efektivní. Není divu. Na prvních záběrech z hratelné ukázky je jasně vidět, kam až svůj počin Grinding Gear Games posunuli. Jedním dechem ale dodávají, že o nasbírané kosmetické předměty a různá ocenění se nemusí nikdo bát. Ty budou automaticky propojeny s novými účty. Pravidelní hráči si nejspíš oddechli. I když původní plán zahrnoval přesunutí všech důležitých vylepšení společně s patchem, nebylo jasné, jestli to samé platí v případě aktuální změny. Studio ale všechny ubezpečilo, že nic z toho nebude ztraceno.

Datum otevření Bety

S tím souvisí datum vydání, které hráči lačně vyhlížejí. Pokud se vy sami už nemůžete dočkat, stanovený termín vás asi moc nepotěší. Předběžně je odhadováno na červenec nebo srpen příštího roku, kdy se teprve otevřou brány bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama