Path of Exile 2 odtajňuje podobu druhého aktu. Vývojáři z něj ukázali více než 20 minut.
i Zdroj: Hrej.cz
Path of Exile Novinka Path of Exile 2 odtajňuje podobu druhého aktu. Vývojáři z něj ukázali více než 20 minut.

Path of Exile 2 odtajňuje podobu druhého aktu. Vývojáři z něj ukázali více než 20 minut.

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 4. 2021 10:30

Pokračování Path of Exile bylo hráčům formou expanze prvního dílu představeno koncem předloňského roku. Od této chvíle jsme naneštěstí mnoho neslyšeli, a mohlo se tak zdát, že se vývojáři prozatím nemají s čím vytasit. Inu, opak je pravdou, a více než dvacetiminutová ukázka dává poprvé šanci spatřit revitalizovanou podobu populární diablovky v akci.

Reklama

  • Path of Exile 2 rozšíří nabídku zbraní o kopí
  • 2. akt zavede hráče do pouště

Druhý ze sedmi plánovaných aktů Path of Exile 2 připomene hráčům neopomenutelné kouzlo druhého Diabla. Pouštní prostranství, temná stylizace a tísnivé jeskynní komplexy s množstvím potvor však určitě nebudou to jediné, co milovníky diablovek potěší. Neméně zajímavé je totiž i rozšíření bojových stylů, kam se nově zařadí větší mobilita postav, odlišné herní třídy nebo nové typy zbraní. 

Zásadní proměnou prošla také grafika. Ta nabídne od základu předělané nasvícení scén, vylepšenou podobu efektů i kvalitnější animace. Vedle těchto technických úprav je však důležité zdůraznit, že cílem vývojářů je i nadále nabídnout hru v takové podobě, jež bude přístupná nejen veteránům, ale i úplným nováčkům. Těm bude pak po chuti především fakt, že kampaň bude zcela osamostatněna od svého předchůdce. Přičemž jediným spojujícím prvkem obou her se stane sjednocení endgame obsahu.

Vydání Path of Exile 2 je v současné době naplánováno na rok 2022. Hra dorazí formou expanze prvního dílu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama