Pastrňák prý zvedne nad hlavu Stanley Cup. Podle simulace NHL 23 vyhraje play-off Boston
i Zdroj: EA Sports
NHL 23 Novinka Pastrňák prý zvedne nad hlavu Stanley Cup. Podle simulace NHL 23 vyhraje play-off Boston

Pastrňák prý zvedne nad hlavu Stanley Cup. Podle simulace NHL 23 vyhraje play-off Boston

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 4. 2023 16:37

Společnost EA Sports zveřejnila letošní predikci vyřazovací fáze zámořské hokejové ligy NHL, vytvořenou na základě dat licencované hry NHL 23. Ta by mohla být veselá pro spoustu českých fanoušků, podle predikce totiž Boston s českou skupinou hvězd završí svou obrovsky dominantní sezónu ziskem nejcennější trofeje.

Reklama

  • Podle simulace EA Sports vyhraje Stanleyův pohár Boston
  • Ve finále play-off po svižné jízdě vyklepne Seattle

Připomeňme, že podle původní predikce ze začátku sezóny měl zvítězit Pittsburgh. Tučňáci se ale nakonec celkem překvapivě do vyřazovací fáze ligy vůbec neprobojovali. Stejně tak ve skutečném playoff chybí Calgary, Vancouver, St. Louis a Nashville. Naopak před základní částí NHL data EA Sports podcenila Winnipeg, Los Angeles, Dallas, New Jersey a rytíře z Vegas.

Podle aktuální předpovědi to bude zajímavé. Boston s Pastrňákem, Krejčím, Zachou, Noskem, Laukem a Zbořilem projde poměrně hladce přes Floridu, Tampu i New Jersey, aby ve finále vyzval mladičký Seattle, který by tak zažil velmi úspěšné premiérové play-off (klub vznikl teprve vloni).

Trofej pro nejužitečnějšího hráče vyřazovací fáze by měl získat obránce Charlie McAvoy.

Jak to dopadne ve skutečnosti zjistíme za několik týdnů. Vítězství Bostonu je poměrně pravděpodobné, tým má za sebou rekordní sezónu a bývá považován za jeden z nejsilnějších v historii ligy. Historie ale často ukázala, že ve vyrovnané NHL nemá ani největší favorit nikdy nic jisté. Předpovědi EA Sports pak v této fázi turnaje nikdy nebyly příliš přesné. Vítěze netrefily nikdy v historii, přičemž pravidelně vycházejí od roku 2011.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama