Party pokračuje. Nintendo oznámilo nástupce 1-2-Switch. A to navíc už pro tento měsíc
i Zdroj: Nintendo
Novinka Party pokračuje. Nintendo oznámilo nástupce 1-2-Switch. A to navíc už pro tento měsíc

Party pokračuje. Nintendo oznámilo nástupce 1-2-Switch. A to navíc už pro tento měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 6. 2023 06:45

Jedna z opakovaných zvěstí kolem Switche se ukázala jako pravdivá: Společnost Nintendo z ničeho nic oznámila pokračování šest let starého 1-2-Switch. A to navíc na tento měsíc. Hra vychází už 30. června a stejně jako její z předchůdce i nové Everybody 1-2-Switch! je určeno pro lokální multiplayerové hry, zejména při velké sešlosti. Předobjednat si ji můžete už nyní.

Reklama

  • Nintendo oznámilo spekulovaného pokračovatele pro 1-2-Switch (2017)
  • Nové Everybody 1-2-Switch! vyjde na handheld Nintenda už 30. června

S cenou odpovídající 650 Kč a nedalekým datem vydání je trochu s podivem, že Nintendo stále mlčí, které minihry zahrne. Jak si můžete přečíst níže, víme pouze to, že některé mají podle všeho operovat se změnami pravidel, přičemž jak už Nintendo oficiálně prozradilo: celá hra má 3,3 GB a podporuje jak Joy-Cony, tak i další chytrá zařízení (podobně jako u podobně laděného balíku miniher Jackbox Party Pack se tak hry může účastnit více hráčů, než kolik máte Joy-Conů).

Pokračování 1-2 Switch je katastrofa, tvrdí spekulace. Nintendo chtělo inovovat, cílovou skupinu ale vůbec nebaví
i Zdroj: Nintendo

Pokračování 1-2 Switch je katastrofa, tvrdí spekulace. Nintendo chtělo inovovat, cílovou skupinu ale vůbec nebaví

Když Nintendo vydávalo Nintendo Switch, samozřejmě jej chtělo podpořit kvalitními exkluzivitami, jenž by stály po boku…

8. 6. 2022 09:50

Původní 1-2-Switch se také mohlo pyšnit podobným obsahem. I přes prodejní úspěch se však setkala při vydání pouze se smíšenými recenzemi, takže doufejme, že další díl na tom bude  lépe. První hra excelovala totiž především šíří obsahu. Za přibližně 1 100 Kč Obsahovala celkem 28 miniher, které využívaly Joy-Conů i zvukových signálů – včetně nechvalně proslulé minihry "dojení“ a různých miniher pro několik hráčů.

Pokud jde o současný díl, určitě už jste si všimli, že zde nemáme žádné video. A není tomu náhodou. Pravdou je, že zatím nemáme dokonce ani screenshoty, takže záběry také ne. Na webových stránkách Nintenda je zatím uveden jen pravděpodobný přebal hry a stručný popis znějící: 

„Použijte ovladače Joy-Con nebo chytrá zařízení, spojte se a vaše hry mohou začít. Rozdělte se do týmů a zjistěte, která skupina dokáže vyhrát určitý počet her jako první. Mnoho her má několik variant, které mění pravidla nebo přidávají další výzvy!“

Co se týče hry samotné, víme pouze to, co se k nám doneslo minulý rok. Během testování nebylo totiž její přijetí údajně vůbec vřelé, nebo alespoň ne tak, jak by si Nintendo přálo. Cílové skupiny --  které tvořily rodiny s dětmi -- údajně označily hru celkově za "nudnou" a její minihry za "otravné". Až čas tudíž ukáže, jak (a pokud) se něco změnilo, či zda měly testovací skupiny pravdu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama