Overcooked a Pac-Man míří nově na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overcooked a Pac-Man míří nově na Switch

Overcooked a Pac-Man míří nově na Switch

David Plecháček

David Plecháček

25. 7. 2017 11:20
Reklama

Nedostatek her na Nintendu Switch vede k tomu, že jakoukoliv příchozí novinku vítáme vážně s nadšením. A především pokud je povedená. Nemusí to být zrovna Zelda nebo Splatoon, ani hry od Ubisoftu, stačí, aby to bylo něco. A Overcooked je přesně taková skvělá hra a skvělá nabídka, která by neměla na Switchi zapadnout.

Za párty hrou stojí Team17 a vývojáři Ghost Town Games a provází jí pověst jedinečného a zábavného titulu, při němž si užijete především s přáteli kopu zábavy. Hlavním úkolem je (chaoticky) připravovat a servírovat nejrůznější pokrmy a ustát tempo kuchyně i vašich přátel. Pro Switch se jedná o ideální záležitost.

Navíc bude port upravený speciálně pro konzoli. Nabídne HD rumble a bude pochopitelně podporovat všechna DLC, která se pro PC, PS4 a Xbox One musela v minulosti platit. Kromě hry více hráčů si ale Overcooked užijete i sami. Sólo nebo s přáteli můžete projít 44 úrovní a dalších devět využít pro hru proti sobě.

Není to jediná hra, která se na Switch tento týden podívá. Druhou je Namco Museum, o kterém jsme hovořili v minulosti kvůli speciálnímu Pac-Man Vs. Tato verze Pac-Mana byla v minulosti velice vzácná především kvůli specifickým požadavkům, na Switchi by se ale mohlo jednat o skvělý hit.

A i kdyby nebyl, je to zkrátka další hra, která se na něm dá hrát. S trochou nadsázky, pochopitelně. A s trochou nadsázky se dá možná v návaznosti na to říct, že nedostatku her dokáží využít i špatné hry – třeba NBA Playgrounds. Jak jinak si vysvětlit, že se této nepovedené arkády prodalo půl milionu kopií? Pravdou je, že nejen na Switchi, ale i tak...

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama