Odklad Wukongu nebyl zapříčiněn limity konzolí Xbox Series, hají se Microsoft
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Odklad Wukongu nebyl zapříčiněn limity konzolí Xbox Series, hají se Microsoft

Odklad Wukongu nebyl zapříčiněn limity konzolí Xbox Series, hají se Microsoft

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Microsoft zdůraznil, že za opožděné vydání Black Myth: Wukong na Xboxu nemohou omezení na straně jeho konzolí. Kde je tedy pravda?

Reklama

  • Microsoft se vyjádřil k situaci kolem Black Myth: Wukong
  • Za zpoždění prý nemohou limity konzolí Xbox Series
  • Nepřímo poukázal na dohodu mezi Game Science a Sony

Zatímco na konzoli PlayStation 5 (a také na Steam Decku) se Black Myth: Wukong řadí mezi nejhranější tituly, na mašinách od Microsoftu stále chybí. Studio Game Science uvedlo, že verzi pro Xbox Series muselo odložit, jelikož narazilo na problémy s optimalizací, insider eXtas1s tuto verzi podpořil tvrzením, že za komplikace může chyba s pamětí způsobující časté padání hry. Co na to Microsoft?

Recenze Black Myth Wukong, opičí hitovky, která vzala hráče útokem
i Zdroj: Game Science

Recenze Black Myth Wukong, opičí hitovky, která vzala hráče útokem

Hra Black Myth: Wukong se téměř přes noc stala fenoménem, který nejde ignorovat. Adaptace známého čínského příběhu Cesta na…

„Jak jsme již dříve uvedli, jsme nadšeni z uvedení Black Myth Wukong na Xbox Series X/S a spolupracujeme s Game Science na vydání hry na našich platformách,” řekl včera mluvčí Microsoftu magazínu Forbes. „Nechceme komentovat dohody našich partnerů s držiteli jiných platforem, ale můžeme potvrdit, že zpoždění není způsobeno omezeními na konzolích Xbox, jak se k nám doneslo.”

Právě Forbes na základě informace z vlastních zdrojů uvedl, že za zpoždění nemůže chyba, nýbrž nepřiznaná dohoda vývojářů se společností Sony. Na to samé poukázal také server IGN. Redaktoři kontaktovali Sony i studio Game Science kvůli komentáři, ale ani jedna strana se k situaci nevyjádřila. 

Zato k prodejním úspěchům se vývojáři vyjadřují s velkou oblibou. Hra již oslovila přes 10 milionů lidí, milníku bylo dosaženo pouhé tři dny po vydání. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama