Odemčení zbraně za 200 korun - okolo nové útočné pušky v Call of Duty: Modern Warfare 2 se rozrostl bohatý byznys
i Zdroj: Activision
Novinka Odemčení zbraně za 200 korun - okolo nové útočné pušky v Call of Duty: Modern Warfare 2 se rozrostl bohatý byznys

Odemčení zbraně za 200 korun - okolo nové útočné pušky v Call of Duty: Modern Warfare 2 se rozrostl bohatý byznys

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 11. 2022 10:59

Příchod první sezóny do Call of Duty: Modern Warfare 2 s sebou přinesl, stejně jako celý titul, několik zásadních novinek. Tou největší je rozhodně očekávaný Warzone 2.0, vedle toho ale dorazil také režim DMZ, který se inspiruje hrami jako je Escape From Tarkov. A jelikož vývojáři chtěli hráče nalákat na hraní, skrývá v sobě titul několik bonusů.

Reklama

  • Okolo nové pušky v Modern Warfare 2 se rozrostl nový byznys
  • Hráči za peníze nabízí její hození a odemčení

Velice lákavý bonus je třeba skin, který hráči získají za zabití Juggernauta ve speciální oblasti, bohužel je ale nutné tento úkon učinit hned několikrát. O něco jednodušší je získání útočné pušky M13B, která je v základu uzavřená. Hráči jí ale mohou získat za zabití chemika v radiační oblasti – ten zbraň odhodí při své smrti, hráči si pak zbraň odemknout při sebrání zbraně a útěku z mapy.

Režim DMZ ale zbraň odemkne kdykoliv, kdy hráč vezme neodemčenou zbraň a úspěšně uteče z mapy – zabití chemika není podmínkou. Okolo útočné pušky se tak rozjel poměrně bohatý byznys, kdy hráči na eBay nabízí za přibližně 200 korun speciální službu. Při zaplacení této ceny se hráč spojí s kupujícím a napojí se s ním do hry. Útočnou pušku mu ve hře hodí a doprovází ho až k exfilu na mapě. Při úspěšném útěku tak hráč získá zbraň a prodejce může pokračovat v byznysu.

I když se tento způsob získání zbraně dostal pod palbu kritiky, hráči zmiňují, že Activision plánuje tuto zbraň nabídnout v rámci placeného balíčku se skiny – tyto balíčky se ale tradičně prodávají za 20 euro, tedy téměř 500 korun. Pokud tedy hráč prahne pouze po zbrani a nechce se trápit s plněním mise, je pro něj tato možnost jednodušší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama