Oddworld: Soulstorm přináší 12 minut ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oddworld: Soulstorm přináší 12 minut ze hry

Oddworld: Soulstorm přináší 12 minut ze hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 3. 2021 07:11 7

Už příští týden vychází Oddworld: Soulstorm, po dlouhých letech se vrátí odvážný revolucionář Abe, který se pokusí osvobodit další mudokony z řetězů nemilosrdných otrokářů. Ke hře je nyní k dispozici další ukázka.

Reklama

S ní přichází magazín IGN. Dvanáct minut záběrů komentuje Lorne Lanning, který na hře pracuje v pozici game directora. Abe musí zachránit kolegy uzamčené v blízkém dole, nastoupit do vlaku a co nejrychleji zmizet, než si jich někdo všimne.

Lanning se zmiňuje o craftingu, Abe je totiž šikovný bastlíř, z okolního bordelu si umí vyrobit pomůcky nebo jednoduché zbraně. Proti dobře vyzbrojeným nepřátelům nicméně beztak nemá velké šance, což je vidět při první konfrontaci. Je zkrátka lepší situaci vyřešit trochu jinak, třeba využít toho, že stráž zrovna podřimuje, takže si nevšimne, když se kolem potichu prosmýkne.

 

 

V prezentované misi se však Abe konfrontaci nevyhne. Zdrhající mudokony totiž musí chránit před otrokáři, kteří na bezbranné uprchlíky střílejí. Hráč je přímo zodpovědný za jejich životy, ukazatel dává jasně najevo, kolik jich úprk nepřežilo.

Na hru se mohou těšit majitelé konzole PlayStation 5, kteří si zároveň předplácí službu PlayStation Plus. Do její nabídky totiž zamíří hned po vydání. Oddworld: Soulstorm vyjde 6. dubna, objeví se také na konzoli PlayStation 4 a na PC prostřednictvím Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama