Očekávaný Developer_Direct ke Starfieldu by mohl být oznámen už příští týden. Na informaci upozorňuje vícero zdrojů
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Starfield Novinka Očekávaný Developer_Direct ke Starfieldu by mohl být oznámen už příští týden. Na informaci upozorňuje vícero zdrojů

Očekávaný Developer_Direct ke Starfieldu by mohl být oznámen už příští týden. Na informaci upozorňuje vícero zdrojů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 2. 2023 09:40

Pokud čekáte na onu velkou prezentaci Starfieldu, o které zástupci Microsoftu hovořili při oznámení prvního Developer_Direct, je možné, že se dočkáte už relativně brzy. Čekání na datum představení hry a nejspíše i jejího data vydání by totiž mohlo skončit již tak brzy jako příští týden. Před pár hodinami Andy Robinson z magazínu VideoGamesChronicle totiž tweetoval, že oznámení akce má být brzy. Jez Corden z Windows Central následně upřesnil, že přenos může být dle jiného zdroje potenciálně oznámen již příští týden.

Reklama

  • Velká prezentace Starfieldu, na níž Microsoft lákal, má být podle redakce VGC a Windows Central oznámena již brzy
  • Jeden ze zdrojů hovoří o příštím týdnu
  • Přesný termín akce, kde bude hra ukázána, nicméně není znám

Ani jeden z redaktorů, kteří jsou často spojeni z informace, jež se později potvrdí, přirozeně neřekl nic o přesném termínu akce. Vzhledem ke stylu oznamování akcí je nicméně poměrně logické, že k tomu asi dojde v březnu, aby hra souběžně dostala prostor dalšího marketingu a hráči neztratili zájem do konání přenosu. 

Událost bude v tomto případě taktéž zcela jistě zahrnovat i datum vydání. To se v posledních týdnech přitom stalo terčem bezpočtu domněnek a odhadů, jež se ve velkém neshodují nejen na měsíci, ale dokonce i části roku. Část zdrojů např. říká, že by se hra možná mohla nechat inspirovat reálnou událostí a vyjít už 12. dubna – neboli na Mezinárodní den kosmonautiky –, zatímco jiné, více realisticky tvrdí, že vývojáři ještě nemají jasno a že hra může spadnout i do druhé poloviny roku. 

Ať už tak nebo tak, během akce, která nás teprve má čekat, by mělo být naplno jasné, zda Microsoft dostojí svému slibu. Abychom totiž připomněli, dle koncepce jeho akce Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, kde Starfield vystoupil na samém závěru, by mělo vše, co bylo ukázáno, vyjít do konce června tohoto roku.

Pokud jde o vlastní formát akce, kterou máme dostat, exkluzivní ukázka bude ve výsledku nejspíše stejně dlouhá, ne-li delší než 35 minut z Falloutu 4. Značnou část tohoto prostoru si pro sebe dle očekávání navíc uzme i komentář Todda Howarda, od nějž bychom se mohli dozvědět, jak hra blíže funguje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama