Nový Prince of Persia se ukazuje v pohybu. Na Switchi poběží v 60 snímcích za sekundu
i Zdroj: Ubisoft
Prince of Persia: The Lost Crown Novinka Nový Prince of Persia se ukazuje v pohybu. Na Switchi poběží v 60 snímcích za sekundu

Nový Prince of Persia se ukazuje v pohybu. Na Switchi poběží v 60 snímcích za sekundu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 6. 2023 11:02 1

Ubisoft během včerejší akce Ubisoft Forward ukázal obsáhlejší gameplay záběry z dříve oznámené plošinovky Prince of Persia: The Lost Crown. Ta by měla vyjít na začátku příštího roku, nabídne prvky metroidvanie a zatím působí velmi nadějně. Příjemný je i fakt, že hra vyjde na všech platformách a konkrétně na Switchi poběží velmi plynule.

Reklama

  • Nový 2D Prince of Persia láká na moderní plošinovkou hratelnost
  • Na Switchi prý běží velmi plynule

Někteří fanoušci by si sice možná přáli raději 3D pokračování nebo odkládaný remake Písků času, The Lost Crown ale vypadá jako velmi nadějný návrat ke kořenům série. The Lost Crown bude kombinovat efektní, velkolepé cutscény s klasickou 2D hratelností s drsnými souboji, speciálními schopnostmi a prvky metroidvanie. Na své si tedy přijdou příznivci složitých komb, řešení zajímavých hádanek i plošinovkového prozkoumávání rozsáhlých lokací.

S Prince of Persia: The Lost Crown se počítá na 18. ledna příštího roku. Těšit se můžou majitelé prakticky všech moderních platforem. Zahrajeme si ho na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Amazon Luna i Nintendo Switch. Právě na poslední zmíněnou kapesní platformu navíc efektní plošinovka perfektně sedí. Dobrou zprávu pro majitele Switche přinesl Geoff Keighley, který na Twitteru poznamenal, že by měla hra běžet v 60 snímcích za sekundu, což zajišťuje velmi plynulý zážitek.

Půjde o jednoho z černých koní nabídky Ubisoftu?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama