Nový MOBA battle-royale od Ubisoftu se objevil v Google Play. Co nabídne Wild Arena Survivors?
i Zdroj: Google Play / Ubisoft
Mobilní hraní Wild Arena Survivors Novinka Nový MOBA battle-royale od Ubisoftu se objevil v Google Play. Co nabídne Wild Arena Survivors?

Nový MOBA battle-royale od Ubisoftu se objevil v Google Play. Co nabídne Wild Arena Survivors?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

18. 5. 2022 11:10

Na mobilní telefony míří opravdová pecka od renomovaného studia. Ubisoft dovršuje testování svého battle-royale MOBA titulu Wild Arena Survivors. Dílko bude primárně zaměřeno na mobilní telefony a tablety, datum vydání však zatím nebylo zveřejněno.

Reklama

  • Wild Arena Survivors by mělo zaplnit hlad po mobilních MOBA battle-royale hrách
  • Cílem je vydržet ve speciální aréně proti hordám nepřátel a ještě 40 dalším hráčům
  • Hra by měl dorazit letos, a to na Android a iOS / iPadOS

MOBA je velmi specifický žánr, který buď hráči milují, anebo nenávidí. Novinka od Ubisoftu jménem Wild Arena Survivors spojuje tento žánr, kdy mezi sebou v aréně bojuje hned 40 hráčů, s battle-royale a přidává hordy počítačem ovládaných nepřátel. Kdo zůstane poslední, ten vyhrál celý zápas. Sbírat body však můžete i za eliminování jiných hráčů a tak podobně – však to znáte.

Narativ mluví o dystopické budoucnosti / současnosti, ve které šílený miliardář pořádá “hladové hry” zvané Wild Call. Na jedné jediné mapě odlehlého ostrova se každé kolo potká 40 hráčů a začíná klasický battle-royale. K dispozici máte deset válečníků a nepřeberné množství zbraní. Jak postavu, tak zbraně můžete různě vylepšovat a nakupovat kosmetické úpravy.

Tvůrci již umístili hru do nabídky obchodu Google Play, zatím však není možné ji nainstalovat. Položka v aplikačním obchůdku hovoří o doporučeném věku od 13 let, reklamách a také přítomnosti mikrotransakcí. Detail odhalil i velikost necelých 700 MB. Titul bude krátce po uvedení dostupný i v obchodě App Store pro iPhony a iPady, ačkoliv zatím nevíme, kdy k představení dojde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama