Novinky od Ubisoftu se na Steam Deck podívají pokud bude platforma dostatečně populární
i Zdroj: Valve
Novinka Novinky od Ubisoftu se na Steam Deck podívají pokud bude platforma dostatečně populární

Novinky od Ubisoftu se na Steam Deck podívají pokud bude platforma dostatečně populární

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 7. 2021 12:36 6

Oznámení handheldu Steam Deck mezi hráči vyvolalo značnou odezvu. Důkazem je třeba rychlé rozebrání rezervací pro koupi všech modelů. Platforma se tak stává zajímavá i pro všechny vydavatele. Šéf Ubisoft Yves Guillemot se o podpoře Steam Decku rozpovídal v kvartálovém rozhovoru s investory a naznačil, kdy by mohly další tituly francouzské společnosti nabídku obohatit.

Reklama

  • Yves Guillemot potvrdil, že Ubisoft uvažuje o vydání her na Steam Deck
  • Důležité je, aby konzole měla velký úspěch

Ubisoft část svého portfolia na Steamu nabízí, tyto hry tedy budou součástí Steam Decku už v době vydání. Od roku 2019 se ale hry na Steam nedostávají, například kvůli partnerství s konkurenčním obchodem Epic Games Store. Jmenovitě můžeme zmínit třeba multiplayerovou akci Division 2.

Guillemot potvrdil, že zájem o Steam Deck Ubisoft bedlivě sleduje. “Jsme rádi že Steam Deck přichází. Dokazuje, že pokračuje v toku nového, inovativního hardwaru. Budeme bedlivě sledovat, jak velkou záležitostí vlastně bude, ale pokud bude mít velký úspěch, vydáme na něm naše hry,” přiznal.

Vedle partnerství s Epic Games Store k omezení styků mezi Valve a Ubisoftem vedl i vysoký podíl, který si Steam ukusuje z prodejů. Obě strany tak, zřejmě, budou muset dospět k novým dohodám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama