Novinář naznačil, kdy dojde na oficiální odhalení dalšího Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinář naznačil, kdy dojde na oficiální odhalení dalšího Call of Duty

Novinář naznačil, kdy dojde na oficiální odhalení dalšího Call of Duty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 7. 2021 11:27

Je dobře známo, že se o další příspěvek v sérii Call of Duty postará studio Sledgehammer Games. A protože se počítá s tím, že vyjde ještě letos, logicky se pomalu blížíme k termínu pro oficiální představení.

Reklama

  • Letošní Call of Duty by se mělo představit příští měsíc
  • S informací přišel novinář Andy Robinson
  • Termín by odpovídal odhalení loňského dílu

Možný termín přiblížil novinář magazínu VGC - Andy Robinson. V příspěvku na Twitteru zmínil, že na představení dojde během příštího měsíce.

Opřít bychom se mohli o Call of Duty: Black Ops – Cold War, které bylo taktéž představeno v srpnu. Nejprve se objevil teaser prozrazující zasazení do období studené války, o týden později pak došlo na plnohodnotné odhalení prostřednictvím Call of Duty: Warzone. Je možné, že se stejného odbavení dočká i letošní díl.

I o něm už po internetu koluje několik informací. Děj by se měl odehrávat v období druhé světové války, čímž studio naváže na díl z roku 2017, jehož vývoj mělo taktéž na starost. Hra podle všeho běží na enginu, který pohání Modern Warfare z roku 2019.

Začátkem měsíce se objevily informace o alfa verzi hry, která byla zpozorována na serverech PlayStation Network a Battle.net pod kódovým označením Slipstream. Dle úniků se však počítá s tím, že ponese označení Vanguard.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama