Nové Pringles chutnají jako fiktivní pták z Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Pringles chutnají jako fiktivní pták z Halo

Nové Pringles chutnají jako fiktivní pták z Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 3. 2021 14:39 6

Jakkoliv může titulek znít naprosto bizarně, nelžeme vám. Výrobce oblíbených bramborových lupínků Pringles se už před delší dobou spojil s Microsoftem a 343 Industries, produkuje tedy celou řadu chipsů spojených s připravovaným šestým dílem série Halo. Nejnovější limitovaná edice s příchutí Moa Burger má chutnat jako maso fiktivního, téměř vyhynulého ptáka.

Reklama

Velký nelétavý pták připomínající pštrosa v univerzu Halo obývá planetu Reach, která v příběhu her hraje velmi klíčovou roli. Pro lidskou populaci představovali velmi důležitý zdroj obživy, jejich maso bylo používáno v podobné míře, jako kuřecí na planetě Zemi. Hráči se s Moa setkávali především v úvodních misích Halo: Reach, kde je mohli srážet warthogem. To ale (společně se zasklením planety ze strany armád Covenant) vedlo k téměř úplnému vyhynutí. Dle zdrojů ale některé nedotčené končiny Reach stále stáda Moa obývají a přežívají i v zoo a restauracích na jiných planetách lidských kolonií.

Stvoření bylo mimochodem inspirováno skutečným ptákem moa, který obýval Nový Zéland a byl vyhuben maory pravděpodobně během 14. nebo 15. století našeho letopočtu.

When #Pringles comes to you and says “We love love Halo and came up with a special flavor!” You don’t ask questions. You make a #Halo Moa Burger flavor chip. https://t.co/OhGbfJ6BPf

— Katie J (@Slimkati3) March 4, 2021

Jak tento fiktivní pták chutná se samozřejmě můžeme jen domnívat. Nebo ochutnat zmíněné chipsy. Výrobek je exkluzivní obchodům Walmart. Do Evropy se pravděpodobně nedostane, ale jistá naděje spočívá v přeprodeji na Ebay a dalších podobných tržištích. Neobvyklý je ten fakt, že balení neobsahuje žádné bonusy. V licencovaných potravinách (u nás například plechovky energetického nápoje Monster Energy) většinou naleznete klíče, které krátkodobě zpřístupňují násobič zkušeností nebo speciální skiny na zbraně.

Halo Infinite by mělo vyjít někdy během letošního roku na Xbox One, Xbox Series a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama