nove-hry-konecne-nakopnou-vitu
Novinka Nové hry konečně nakopnou Vitu

Nové hry konečně nakopnou Vitu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

14. 8. 2012 17:43
Reklama

Handheld Playstation Vita nezažil zrovna příjemný launchový rok. Upřímně to byla spíše katastrofa, zvlášť v porovnání s několikanásobně lepšími obchodními výsledky konkurenčního Nintenda 3DS.

Hlavním důvodem, proč se Vita příliš dobře neprodává, je katastrofální nedostatek dobrých her. Ty velké zastupuje maximálně spinoff k Metal Gear Solid a ty menší snad plošinovka Rayman. Sony potřebuje dohnat zpoždění, a proto začátek své konference na Gamescomu věnovala právě výhradně Vitě a chystaným hrám. Ty snad již konečně přimějí miliony hráčů, aby si tento handheld konečně pořídily. Třeba na Vánoce.

Line-up je skutečně motivující. V následujících měsících vyjde na Vitu například Little Big Planet a Ratchet and Clank. Little Big Planet se bude s PS Vita dokonce prodávat v bundlu a to za 249 euro.

Nejen plošinovkami a menšími arkádami však bude živ podzimní seznam Vita her. Na platformu byly v Německu potvrzeny také spinoffy několika velkých blockbusterů. Do rukou se vám tedy zmenší například Assassins Creed s dílem Liberation, Call of Duty s Declassified a také zcela nově a nečekaně oznámené Killzone s podtitulem Mercenary.

V příběhu nového COD se dozvíte něco o tom dlouhém období mezi prvním a druhým dílem minisérie Black Ops a Killzone se zas bude hrát tak, že v každém levelu musíte ze svých protivníků vymlátit co nejvíce peněz.

Všechny hry bez rozdílu žánru využijí dotykové ovládání. Jestli vás Vita dosud nudila, tak na podzim si vás získá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama