Nové DLC pro Dakar Desert Rally přináší Tatru 815 Karla Lopraise
i Zdroj: Tisková zpráva / Saber Interactive
Dakar Desert Rally Novinka Nové DLC pro Dakar Desert Rally přináší Tatru 815 Karla Lopraise

Nové DLC pro Dakar Desert Rally přináší Tatru 815 Karla Lopraise

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 4. 2023 14:46

Závodní titul Dakar Desert Rally obdržel další aktualizaci, tentokrát s označením 1.9. Ta přináší mimo jiné nové DLC Classics Vehicle Pack #1 s Porsche 959 a především pak legendární šestikolovou Tatrou 815, kterou v roce 1986 proháněli Karel Loprais, Jaroslav Krpec a Radomír Stachura.

Reklama

  • V DLC pro Dakar Desert Rally nechybí legendární Tatra Karla Lopraise z Dakaru 86

Pro českého fanouška jde o skutečně srdcovou záležitost, protože závodní speciál vycházel z konstrukce klasického nákladního automobilu, který na silnicích vídáme v různých variantách a modernizacích velmi často i v dnešní době. V současnosti je obvyklá třeba mezi hasiči.

Kromě legendární tatrovky se projedete také stejně starým Porsche 959 s posádkami Reného Metge/Dominique Lemoyne nebo Jacky Ickx/Claude Brasseur. DLC je dostupné v rámci season passu nebo odděleně za necelých 10 dolarů.

Kromě toho ale samozřejmě aktualizace přináší pár příjemných změn. Na všech platformách mělo dojít k zlepšení optimalizace a výkonu. Verze pro Xbox Series S a Xbox One X pak konečně nabízejí také performance mode s vyšší snímkovou frekvencí. Kromě toho se zapracovalo na stínech, terénu, kvalitě odrazů v kokpitu nebo škálování rozlišení. Rozšířila se nabídka dabingů, a to o italštinu, němčinu a portugalštinu (včetně brazilské varianty). Z hlediska hratelnosti došlo k vyladění spotřeby kamionů.

Na počítačích pak byly opraveny některé chybky, zatímco na PlayStationu 5 by mělo být konečně možné získat dříve rozbité trofeje We all stand together a Sheikh’en not stirred.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama