Nové CoD má prý zatím název WWII: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové CoD má prý zatím název WWII: Vanguard

Nové CoD má prý zatím název WWII: Vanguard

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 3. 2021 12:13 2

I letos se dočkáme pokračování série stříleček Call of Duty. To není žádné překvapení, naopak by nás asi šokoval opak. Pomalu se začínají objevovat spekulace a informace o tom, jaké letošní “céódéčka” budou. Zatím to vypadá, že se podíváme do druhé světové války, nasvědčuje tomu i spekulace o současném projektovém názvu WWII: Vanguard.

Reklama

Informaci přinesl specializovaný web ModernWarzone s odvoláním na zdroje blízké studiu Sledgehammer Games. Právě to by se k sérii Call of Duty mělo vrátit po menší odmlce. A bylo by naprosto logické navázat na nově vzniklou podsérii WWII zasazenou do druhé světové války.

 

 

Samotná hra pravděpodobně vyjde pod odlišným názvem. Většina existujících spekulací do sebe ale poměrně dobře zapadá, výsledná skládačka ukazuje, že bychom se měli dočkat druhoválečného pokračování, které se ale bude částečně odehrávat i v padesátých letech, tedy po skončení konfliktu. V této souvislosti se hovoří o možném zpracování korejské války, která ve hrách zatím moc prostoru nedostala.

Osmnáctý regulérní díl Call of Duty by měl vyjít letos na podzim, ještě nějaký ten pátek se o něm tedy asi nic oficiálního nedozvíme. Líbilo by se vám spekulované zasazení?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama