Nová verze Czech Soccer Manager přináší koeficienty UEFA a řadu menších novinek
i Zdroj: Czech Soccer Manager
Novinka Nová verze Czech Soccer Manager přináší koeficienty UEFA a řadu menších novinek

Nová verze Czech Soccer Manager přináší koeficienty UEFA a řadu menších novinek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 11. 2022 13:34

Český nezávislý fotbalový manažer Czech Soccer Manager na konci října přivítal novou aktualizaci 22.3. Ta přinesla celou řadu zajímavých změn, v čele s funkčním systémem koeficientů UEFA a velkého rozšíření možností statistik.

Reklama

  • Czech Soccer Manager 22.3 přináší koeficienty UEFA a spoustu vylepšení hratelnosti

Koeficienty jsou jednou z nejatraktivnějších novinek, po které fanoušci volali už dlouho. Díky plně funkčnímu systému se bude měnit pořadí v jakém jednotlivé ligy nasazují účastníky do evropských pohárů, takže i z pozice dominantního týmu slabší evropské ligy můžete dotáhnout národ na vrchol a třeba zajistit, aby z kyperské ligy přímo do Champions League postupovalo více účastníků. 

Novinek je ale mnohem více. V menu je možné podrobněji zkoumat sestavu s taktikami a podrobnostmi o hráčích a přibylo i listování historie obchodů a vývoje cen fotbalistů v jednotlivých sezónách v rámci hráčova týmu. Mezi drobnější změny pak patří nová virtuální vitrína se získanými poháry, opravený systém B týmů, které už se nebudou účastnit pohárů nebo třeba možnost odkázat řízení přáteláků na asistenta trenéra.

Obecně se pak ladily různé hratelnostní prvky, umělá inteligence a její chování na přestupovém trhu nebo některé quality of life prvky. Tradičně výrazně nabobtnala nabídka oblíbených scénářů, které připravili fanoušci.

Do budoucna se chystá i komplexnější aktualizace soupisek, verze 22.3 se ale zaměřovala především na hratelnost. Czech Soccer Manager můžete stahovat zadarmo z oficiálního webu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama