Noční můra v zákopech. Ad Infinitum vyjde už za týden
i Zdroj: Hekate
Novinka Noční můra v zákopech. Ad Infinitum vyjde už za týden

Noční můra v zákopech. Ad Infinitum vyjde už za týden

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

7. 9. 2023 12:30

Nadcházející psychologický horor Ad Infinitum se během festivalu Fear Fest 2003 Black Summer pochlubil novým trailerem a blízkým datem vydání. V zákopech první světové války se budete třást strachem už 14. září.

Reklama

  • Ad Infinitum je nadcházející psychologický horor
  • Odehrává se v noční můře první světové války
  • Hra vyjde už 14. září

Včerejší herní festival Fear Fest 2003 Black Summer byl dozajista vítanou událostí pro všechny milovníky hororů. Pětihodinový segment přinesl nejen řadu zpráv o vysoce očekáváných titulech, jako je Alan Wake, Alone in the Dark či S.T.A.L.K.E.R 2, ale poskytl platformu i menším, a přesto neméně zajímavým titulům. Jedním z nich je i psychologický horor Ad Infinitum, který potvrdil v novém traileru i dříve zmíněné datum vydání.

To je dobrou zprávou obzvláště proto, že hra již byla jednou odložena a pravděpodobně nevyjde na starší generaci konzolí, jak bylo původně plánováno. Navzdory obavám a očividným komplikacím ve vývoji tak projekt německého studia Hekate snad dosáhne zdárného konce.

Psychologický horor Ad Infinitum dostal datum vydání. Nabídne monstra i kulisu 1. světové války
i Zdroj: Hekate / Nacon

Psychologický horor Ad Infinitum dostal datum vydání. Nabídne monstra i kulisu 1. světové války

Německé studio Hekate oznámilo, kdy vydá psychologický horor Ad Infinitum. Debut, který po oznámení v roce 2021 vydají s…

29. 7. 2023 08:50

Ad Infinitum se odehrává v zákopech první světové války, což je poněkud nedoceněné hororové zasazení, které sice má obrovský potenciál, ale jen velice zřídka se v herním světě objeví. Z her, které se o něco podobného pokusily, můžeme zmínit například FPS Necrovision (2009) nebo nezávislé 1916: Der Unbekannte Krieg (2011).

V konkrétním případě Ad Infinitum budete vést boj převážně na rovině psychologické. Jako mladý německý voják jste uvězněni mezi zdmi svého rodinného sídla, kde se budete propadat znovu a znovu do nočních můr z první světové války a v jejích zákopech pátrat po své temné minulosti. Bude jen na vás, zda dokážete nekonečný cyklus zastavit, a nebo mu podlehnete.

Ad Infinitum vyjde 14. září na PC, PS5 a Xbox Series X/S.  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama