Psychologický horor Ad Infinitum dostal datum vydání. Nabídne monstra i kulisu 1. světové války
i Zdroj: Hekate / Nacon
Novinka Psychologický horor Ad Infinitum dostal datum vydání. Nabídne monstra i kulisu 1. světové války

Psychologický horor Ad Infinitum dostal datum vydání. Nabídne monstra i kulisu 1. světové války

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 08:50

Německé studio Hekate oznámilo, kdy vydá psychologický horor Ad Infinitum. Debut, který po oznámení v roce 2021 vydají s Naconem, měl přijít už v dubnu, nicméně byl třeba čas navíc, a tak byl odložen na září. To se konečně nachýlilo, a my se tak s finální platností dozvídáme, jaké datum si vývojáři zvolili.

Reklama

  • Ad Infinitum dostalo pevné datum vydání pro PS5, Xbox Series a PC
  • Titul po dvou letech od představení vyjde nakonec 14. září 
  • Verze pro starou generaci stále nejsou zmiňovány

Společnost Nacon s nejnovějším příspěvkem odhalila, že Ad Infinitum vyjde na současné generaci 14. září. Studio sice ještě stále nepotvrdilo, že by last-gen verze skutečně i rušilo, nicméně stejně jako v březnu uvádí mezi verzemi jen PS5, Xbox Series a PC, a to i přesto, že hru chystalo i na PS4 a Xbox One.

Ať tak či onak, nové video přidává alespoň ochutnávku, jak bude hra vypadat. Děsivá kulisa Velké války bude zjevně velice tíživá. Na každém kroku budete sledovat, jak by mohla působit 1. světová válka, kdybyste hráli za německého vojáka a také postavu, jež balancuje na hranici šílenství a vlastní reality.

V rámci mysli, která byla pokroucena zážitky z fronty, vás totiž čekají skutečně nadpřirozené události. Připravit se musíte na nevysvětlitelné záhady, pasti i děsivá monstra, když přecházíte mezi dvojicí skutečností, které náš hrdina vidí.

Jedna realita se zdá skutečná, ta druhá však také. V rámci té první se ocitnete ve svém rodném době v Berlíně, které představuje místo, kde se náš voják patrně zotavuje poté, co prožil svůj život. Druhá je obrácenou stranou mincí a soustředí se na jeho psychiku. Její náplň je o něco více o vojákově nitru, kdy nabývá formy zákopů 1. světové války, avšak takových, kde přibývá i řada nočních můr, jež ani realita neměla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama